TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Özcoşar üniversiteli öğrencilerle buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin Artuklu Üniversitesi’ni tercih ederek Üniversitenin farklı bölümlerini kazanan 1. Sınıf Öğrencileriyle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2022 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2022 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rektör Özcoşar üniversiteli  öğrencilerle buluştu

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin Artuklu Üniversitesi’ni tercih ederek Üniversitenin farklı bölümlerini kazanan 1. Sınıf Öğrencileriyle buluştu.

Üniversite tarafından gerçekleştirilen İnsan Toplum ve Medeniyet dersinde öğrencilere ‘Geleceğin Üniversitesi, Üniversitenin Geleceği’ konulu bir söyleşi yapan Rektör Özcoşar, öğrencilere Mardin’de bulundukları süre boyunca mutluluklar ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Soru cevap ve öğrenci katılımlarıyla samimi bir sohbet havasında geçen buluşmaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.  Öğrenciler salonu hınca hınç doldururken, yer bulamayan ve ayakta kalan öğrencileri sahneye davet eden Rektör Özcoşar öğrencileri sahneye oturttu. Buluşmanın gerçekleştiği Atatürk Kültür Merkezi Vali Kılıçlar Salonu’nu dolduran öğrenciler ve Rektör arasında keyifli diyaloglar yaşandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, okunan bölüm ne olursa olsun o bölümden başarıyla mezun olmanın yanında çok yönlü gelişmiş, sosyal yönü zengin, her manada donanımlı, ahlak bilgi ve üretimiyle geleceğe güvenle yürüyecek nesiller yetiştirmek idealiyle çalıştıklarını anlattı.

Rektör Özcoşar, “Artuklu Üniversitesi olarak zihinlerimizi işgal eden klasik tabuları yıkıp gerçeklerin peşinde kadim bilim geleneğimizden beslenerek yeni bir akademi zihin inşa etmeyi amaçlıyoruz. Ahlakla beslenmeyen ve üretime dönüşmeyen bilgi bir anlam ifade etmez. Öğrenciler, Mardin’de bulundukları süre içinde kendilerini geliştirmeleri, dil öğrenmeleri, kendilerini ve çevrelerindekileri mutlu edecek hava oluşturmalarını tavsiye ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan öğrencilerle buluşma sonrasında Rektör Özcoşar, öğrencilerle selfie çekmeyi unutmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.