TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spec Ops: The Line, Steam'den Kaldırıldı

2012 yılında piyasaya sürülen ve özellikle hikayesiyle büyük beğeni toplayan Spec Ops: The Line, Steam'den kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
Spec Ops: The Line, Steam'den Kaldırıldı

2012 yılında piyasaya sürülen ve özellikle hikayesiyle büyük beğeni toplayan Spec Ops: The Line, Steam'den kaldırıldı. Oyunun Steam sayfasına girdiğinizde, "Spec Ops: The Line artık Steam mağazasında mevcut değil" ibaresiyle karşılaşıyorsunuz.

Oyun, 7. konsol jenerasyonunun en önemli oyunlarından biri olarak kabul ediliyor. Gerek grafik kalitesi, gerekse hikayesiyle oyun tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Ancak PC oyuncuları, oyunu klavye ve fare ile oynamanın biraz zor olduğunu kabul ediyor.

Oyun, özellikle beyaz fosfor bombası sahnesiyle eleştirilerin hedefi olmuş olsa da, arkasındaki gerçekçi mesajla hala akıllarda yerini koruyor. Oyuncunun seçimlerinin hikayeye etki ettiği oyunlar arasında da üst sıralarda geliyor.

Oyun, çatışma mekanikleri ve vuruş hissi ile de dönemine göre oldukça tatmin ediciydi. Dolayısıyla böylesine önemli bir oyunun Steam'den kaldırılmış olması üzücü. Bu durumun kalıcı mı geçici mi olduğu da bilinmiyor.

2K'tan Açıklama Bekleniyor

Konuyla alakalı dağıtımcı 2K'e yorum talebinde bulunulmuş olsa da, şu anda bir açıklama mevcut değil. 2K, oyunun Steam'den kaldırılmasının nedenini henüz açıklamadı.

Oyuncular Tepki Gösterdi

Oyunun Steam'den kaldırılması, oyuncular tarafından tepkiyle karşılandı. Oyuncular, 2K'tan açıklama talep etti ve oyunun geri dönmesini istedi.

Spec Ops: The Line Hakkında

Spec Ops: The Line, 2K Games tarafından geliştirilen ve yayınlanmış bir nişancı oyunudur. Oyun, 2012 yılında piyasaya sürüldü. Oyun, Amerika Birleşik Devletleri'nin Orta Doğu'da bir askeri operasyona müdahale etmesiyle başlayan olayları konu alıyor. Oyun, özellikle hikayesiyle büyük beğeni topladı.

Oyunun Kaldırılmasının Nedenleri

Oyunun Steam'den kaldırılmasının nedenleri henüz bilinmiyor. Ancak, oyunun yayıncısı olan 2K'nin, oyunun haklarını başka bir şirkete satmış olabileceği düşünülüyor. Ayrıca, oyunun lisans süresinin dolmuş olabileceği de olasılıklar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.