TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabancı İlkokulu’nda muhteşem mezuniyet

Adana Çukurova ilçesinde başarılı eğitim ve öğretimiyle kaliteye damgasını vuran; eğitimde sosyal etkinliklerde sportif çalışmalarda bir çok birincilik kazanan Sabancı ilkokulu görkemli mezuniyet gecesiyle bir ilke daha imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2022 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sabancı İlkokulu’nda muhteşem mezuniyet

TEVFİK DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER)-Adana Çukurova ilçesinde başarılı eğitim ve öğretimiyle kaliteye damgasını vuran; eğitimde sosyal etkinliklerde sportif çalışmalarda bir çok birincilik kazanan Sabancı ilkokulu görkemli mezuniyet gecesiyle bir ilke daha imza attı.

1988 yılında eğitim-öğretime başlayan Sabancı İlkokulu, 2021-2022 eğitim - öğretim yılında 34. mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadı. Mezuniyet gecesine Okul Müdürü Rafet İlhanlı, Müdür Yardımcısı Nihat Erdal, öğretmenler Okul Aile Birliği Başkanı Hilal  Güney ile Yönetim Kurulu Üyeleri  ve öğrenci velileri katıldılar.

Sabancı ilkokulu 34. Mezuniyet töreni Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür merkezinde unutulmaz bir gecede sevinç ve coşku içerisinde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın  okunmasının ardından Sabancı ilkokulunun sevilen, saygı duyulan Okul Müdürü Rafet İlhanlı günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Başarılı bir eğitim ve öğretim yılı sonunda; diploma almaya hak kazanan öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan İlhanlı, toplumların ve ulusların geleceğinin gençler olduğunu belirterek, aydın insan yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi.

İlhanlı; “Yüce Ata’nın da dediği gibi çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bizde bu azim ve kararlılık mevcut. Sizleri yetiştirmek için eli öpülesi öğretmenleriniz çok emek verdi ve bugün bu sıcak bilgi yuvasından uçma zamanınız geldi. Yarın karşınıza aşılacak sarp kayalar çıktığında onları da uçarcasına tırmanıp aşacak ve güzel yurdumuza birer meşale olacaksınız. Çocuklar çalışan üreten eser yaratan yöneten ve bir zaman sonra yetiştiren, öğreten olacaksınız yüreğimizin övüncesi yurdumuzun güvencesi aslanlarımız biliyoruz ki bu sene çok çalıştınız yoruldunuz ve şimdi okulunuzdan mezun oluyorsunuz yolunuz açık olsun. Kıymetli Öğretmenlerime ve velilerime teşekkür ediyorum dedi.

Sabancı ilkokulu 34. Mezuniyet gecesine ev sahipliği yapan, mezuniyet gecesine renk katan güzel sunumlarıyla davetlilerin ilgi odağı olan programa  tat katan sınıf öğretmeni Cemil Demirbaş geceye katılan davetlilerden bol bol  alkış aldı. 4-A sınıfı öğretmeni Gaffar Kaya, 4-B sınıfı öğretmeni Hüseyin Beydoğan 4-C sınıfı öğretmeni Nuriye Sarkodal, 4-D sınıfı öğretmeni Akile Çağlar öğrencilerini mezun etmenin sevinç ve hüznünü bir arada yaşadılar. Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları çeşitli gösterileri ve halk oyunlarıyla geceye damgalarını vurdular. Mezuniyet gecesi öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi. Mezuniyet gecesinin sonlarına doğru çok güzel bir sürprizle  15 yıl öce mezun ettiği öğrencilerini karşısında gören  4-D sınıf öğretmeni Akile Çağlar sevinç göz yaşları döktü.15 yıl önce mezun ettiğim öğrencilerimin buraya gelmesi, ziyaretleri beni büyük duygulandırdı öğrencilerimden çok memnunum çok mutlu oldum. Kimi öğretmen olan kimi mühendis, kimi eczacı olan öğrenciler öğretmenlerinin ellerini öperek birbirlerine sarılıp sevinç ve mutluluk göz yaşı akıttılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.