TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sadece eksik ve aksayan bölgelere transferlerimiz olacak

Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonu geride kalan haftada oynana maçlarla tamamlandı. Galatasaray’ın şampiyon olduğu ligde Ümraniye ve Giresunspor küme düşerken, Samsunspor, İstanbulspor ve Pendik ise ligin yeni ekipleri oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sadece eksik ve aksayan bölgelere transferlerimiz olacak

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonu geride kalan haftada oynana maçlarla tamamlandı. Galatasaray’ın şampiyon olduğu ligde Ümraniye ve Giresunspor küme düşerken, Samsunspor, İstanbulspor ve Pendik ise ligin yeni ekipleri oldu.

Bu sezon performansıyla dikkat çeken ligin renkli ekibi Adana Demirspor, sezonu 69 puanla 4. sırada tamamladı. Sezonun tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan mavi-lacivertlilerde Kulüp Başkanı Murat Sancak Adana Demirsporlu taraftarlara ve kulübe gönül verenlere teşekkür etti.

Sancak, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları ve Adana Demirspor'a gönül verenler, hepinize ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki sezon için de daha hissedilir desteğinizi esirgemeyeceğinize de eminim.

Acısıyla, tatlısıyla bir sezon daha geçirdik, bu sonuçlar ülkemize hayırlı olsun. Adana Demirspor yönetimi olarak lige başlarken whatsapp grubumuzun adını hedef ilk 2 koymuştuk. Resmî olarak ise hedef ilk 5 demiştik. Sonuç olarak ligin bitimine 3 hafta kala 4.lüğü garantiledik. Hedefimizin gerisinde mi kaldık? Evet kaldık. Şimdi eksik ve aksayan bölgelere 3-4 transfer yapıp yeni sezona hazırlanacağız. ALLAH yar ve yardımcımız olsun." Dedi.

Kulübe verimli olacak isimleri alacaklarını belirten Sancak, “Çilek yok. İhtiyaç duyduğumuz yerlere verimli olacak isimleri alacağız. Bu kurlarla Allah bütün kulüplerin yardımcısı olsun. Spor Toto kulüp paylarını 0.37 den yüzde 5 e çıkartmalı. Ligimizi güzelleştirip iyi futbol, oyunu çirkinleştirmeden bunu başardık. Ligimizin değeri artarsa gelirlerde artar, yoksa bu halinde durumlar iyi değil" sözlerine yer verdi.

HEDEFİMİZ 5 YIL İÇERİSİNDE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK

taraftar

Hedeflerinin 5 içerisinde şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade eden Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, “En büyük hayalim şampiyon olmak. Zor bir ortam, kolay değil. Kadromuz iyi.. Avrupa'ya gidersek transfer politikamızı ona göre şekillendireceğiz. Bir santrfor ve stoper alacağız. Bununla beraber bir tane de orta saha oyuncusu alacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.