TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Bakanı Koca'ya Defne Devlet Hastanesi teşekkürü

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sağlık Bakanı Koca'ya Defne Devlet Hastanesi teşekkürü

ANKARA (AA) - Hatay'da yaşayan bazı vatandaşlar, kısa süre sonra açılacak Defne Devlet Hastanesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti.

Bakan Koca, 60 günde tamamlanan ve pazar günü açılışı yapılacak Hatay'daki Defne Devlet Hastanesi'yle ilgili vatandaşların memnuniyetini dile getirdikleri anlara ilişkin videoları sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntülerde, bir vatandaşın hastane için teşekkürlerini iletmesi üzerine, hastaneyi hızla bitirmek istediklerini vurgulayan Koca, "Tomografi, MR, kan tetkikleri, görüntülemeler, muayeneler yapılabilsin istiyoruz. Bir hafta sonra da ameliyathane devreye girsin istiyoruz." dedi.

Bunun üzerine vatandaş da Bakan Koca'ya "Biz istiyoruz ki her şey güzel olsun, 5-10 gün sonra olsun ama sağlıklı olsun. Biz sağlıklı olanı isteriz. Bak Tayyip'imiz nasıl istedi, 'Ben bunu yüzde 49'dan kabul etmiyorum, benimki yüzde 55 olsun' Biz de yüzde 55 etmeye çalışacağız." yanıtını verdi.

Bir başka vatandaş da Bakan Koca'nın Hatay'da olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. Koca, aynı vatandaşa hafta sonu hastane açılışı olacağını hatırlatarak, bunun devamının geleceğini ve şehir hastanesinin de yapılacağını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.