TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık olsun

Yazının Giriş Tarihi: 23.05.2023 18:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 18:39

Süper Lig’de 35 hafta geride kalırken, sahasında Beşiktaş’ı konuk eden Adana Demirspor, maçtan yenik ayrıldı. Bu yenilgi aynı zamanda iç sahada 17 maçlık namağlup unvanını da sona erdirdi. Son derece heyecanlı, kıran kırana, keyifli maç izledik.

Aslında ekibimiz oyununu tam sergileyemedi. Rakip geride kalan haftayı BAY geçtiğinden dinlenmişti ancak Adana Demirspor’umuz peş peşe maçlar oynamıştı. Yani yorgunluğun da etkisi oldu diyebiliriz. Özellikle ikinci yarının başında yenilen gol, bence maçın kırılma noktasıydı.

İşin güzel tarafı tabi ki ligi ilk 4’te bitirmeyi garantilemiş olmamız.. Şimdi Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye kupasını almasını bekliyoruz ve gerçekleşirse biz de Avrupa kupalarına gideceğiz. Temennimiz bu..

Aslında Beşiktaş maçında ilk yarı gayet güzel giden bir karşılaşma izledik. Taraftarın müthiş katılımı ve desteği zaten rakibi çok korkutmuştu. Sonuçta evinde namağlup tek ekiptik ve bu Beşiktaş’ın adeta korkuyu rüyası olmuştu. Zaten kendileri dahi galibiyete inanamadılar. Maç sonu yaptıkları açıklamalarda gördük. O bakımdan ekibimizi canı gönülden kutluyoruz. Canları sağ olsun.. Sezon boyunca harika maçlar izledik.

Yorgunlardı dedik ya! Evet! Onun etkisi vardı. Cherif bellenenin çok altında kaldı. Akıntola bence sahanın en kötülerindendi ve neden o kadar uzun süre maçta kaldı anlayamadık. Bence hocanın devre arasında değişikliğe gitmesi gerekirdi.

Svensson’un yokluğunda forma giyen İsmail Çokçalış bence yenilen gollerde hatası olan kişiydi. Çok pozisyon hatası yaptı ve yenilgimizde en büyük etken oldu. Kaleci Ertaç da aynı şekilde basit hatalar yaparak, basit goller yedi.

Ertaç’ın performansı son iki maçtır bariz bir şekilde kendini hissettiriyor zaten. Umarız toparlanır ve o eski Ertaç’ı yine görürüz. Sonuçta Avrupa hedefimiz var ve orası çok zorlu bir süreç..

Sonuçta maçı kaybettik ama dördüncülüğü garantiledik. Güzel bir sezon geride bıraktık ve ekibimizi candan kutluyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.