TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saha avantajı

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2023 17:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 17:24

TFF 1. Ligde ikinci yarı ile birlikte maçların daha zorlu geçtiğine şahit oluyoruz. Yani artık her ekip için bir puanın dahi önemi çok büyük.. Çünkü bazen o bir puan sizi şampiyon eder ve Süper Lig’e çıkarır, bazen sizi ligde tutar.

O bakımdan ikinci devre ile birlikte her maç çok zorlu olacaktır. Zaten ekipler yeni transferler ile birlikte kadrolarını da güçlendirmekte.. İyi isimleri alan iyi işler yapacak ve hedeflerine daha rahat gidecektir.

Bu zorlu ligde yer alan kentimizin önemli ekibi Adanaspor’a baktığımızda iyi bir performans göremedik. İlk yarı alt sıralarda büyük sıkıntı yaşadı. Çünkü kadrosu gerçekten iyi değildi. Özellikle gol sıkıntısını bariz yaşadılar.

İkinci devreye iyi başladılar, deplasmanda Tuzla ekibini mağlup edip önemli üç puanı aldılar. Zaten o galibiyet kendilerini iki basamak üste çıkardı. Ancak sonrasında geçtiğimiz hafta Malatya ile kendi evlerinde oynadılar ve 2-0 önde iken ikinci ve özellikle son dakikada yedikleri gol ile 2-2 maç sonuçlandı ve kendi evinde bir puan aldılar. 

Kendi evinde ve en büyük rakibi olan zayıf bir ekip ile kendi evinde berabere kalmaları ve özellikle 2-0 önde iken bu durum hiç de iyi olmadı. Skoru koruyabilselerdi şimdi en az bir-iki basamak daha yukarıda olacaklardı.

Sonuçta o maç geride kaldı ve bundan sonrasına bakmak lazım. Bu hafta yine kendi evinde oynayacaklar ve bu kez rakip daha zorlu. Ligin üçüncü sırasında ye alan Bodrumspor ile karşı karşıya gelecekler.

Ligin ilk devresinde aslında rakibiyle deplasmanda 3-3 berabere kaldılar ve bence o maçta galibiyeti kaçırdılar. Bu kez kendi saha avantajını iyi kullanıp bence maçı alabilirler.

Evet! Rakip Bodrumspor ve ilk maç deplasmanda beraberlik ile sonuçlandı. Yani be kez kendi saha avantajıyla galip gelip, süt sıralara tırmanışa geçmeleri için bir fırsat.. Başarılar..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.