TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sallanırken Allah’a ne söz verdiğini unutma

Hataylı vatandaşın aracının üzerine yazdığı “Sallanırken Allah’a ne söz verdiğini unutma” şeklindeki yazı görenlerin ilgisini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sallanırken Allah’a ne söz verdiğini unutma

Aydın Gökçeoğlu

ÖZEL HABER

İLKHABER-Hataylı vatandaşın aracının üzerine yazdığı “Sallanırken Allah’a ne söz verdiğini unutma” şeklindeki yazı görenlerin ilgisini çekti.

Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat depreminin ardından 3 aydan fazla bir zaman geçti. 11 İli etkileyen ve on binlerce insanımızın hayatını kaybettiği ve yaralandığı depremler büyük korkuya neden oldu. Aradan geçen zamana rağmen depremin korkusunu üzerinden atamayan depremzedeler, hala bu korkuyla yaşamaya devam ediyor.

Bu korku ve paniği yaşayan bir Hataylı vatandaşın aracının camına yazdırdığı yazı görenlerin ilgisini çekti. Hataylı vatandaş, “Sallanırken Allah’a ne söz verdiğini unutma. 06.02.2023 04:17” şeklinde yazı yazdı. Trafikte aracın arka camında yazan yazıyı ilgiyle okudukları ve bu yazıyı herkese yaymak için fotoğrafladıkları dikkatlerden kaçmadı. Aracın fotoğraflarını çekenler sosyal medyadan paylaşım yaparak anlamlı yazıyı herkesin görmesini sağlamaya çalıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.