TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sancak: Gündemimizde transfer yok

Dünya Kupası nedeniyle verilen yaklaşık bir aylık ara ile birlikte 10 günlük izne ayrılan Adana Demirspor, toplanarak yeniden çalışmalara başladı. Futbolda tüm dikkatler Dünya Kupası’na çevrilmişken, ligde verilen uzun ara ile birlikte gözler transferlere çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sancak: Gündemimizde transfer yok

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Dünya Kupası nedeniyle verilen yaklaşık bir aylık ara ile birlikte 10 günlük izne ayrılan Adana Demirspor, toplanarak yeniden çalışmalara başladı. Futbolda tüm dikkatler Dünya Kupası’na çevrilmişken, ligde verilen uzun ara ile birlikte gözler transferlere çevrildi.

Süper Lig’de24 puanla 3. Sırada yer alan ve performansıyla dikkat çeken Adana Demirspor ile birçok oyuncunun adı anılmaya başladı. Balotelli, Belhanda, Onyekuru, Ndiaye gibi önemli isimleri renklerine bağlayarak bir anda futbol gündemine oturan mavi-lacivertlilerde şimdi de Hulk ve Suarez’in yanısıra Menchester United’in dünyaca ünlü ismi Cristiano Ronaldo ismi geçmeye başladı.

Mario Balotelli sezon başında Sion’a transfer olmuş, ekibin diğer forveti Dyzuba ile ise geçtiğimiz günlerde karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı. Adana Demirspor’da attığı 19 golle sezona damga vurup yeniden İtalya Milli Takımı’na çağrılan Mario Balotelli, Sion’da çıktığı 9 maçta 5 kez fileleri havalandırdı ancak şuan sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Adana Demirspor’dan ayrıldığı için pişman olan ve Murat Sancak’a yönelik dönüş sinyalleri veren yıldız oyuncu, yeniden lacivert-mavili formayı giymek isterken, Dyzuba’nın da ayrılmasıyla ekipte tüm dikkatler devre arası yeni forvet alıp almayacağı konusuna çevrildi.

Son günlerde spor basınında Adana Demirspor ile birçok isim anılırken, Kulüp Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından yapılan açıklamalar hakkında konuştu.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya yaptığı açıklamada, “Değerli dostlar buna çökelim bunu alalım demekle olmuyor. Ronaldo’yu alamayız. Alacak olana hayırlı olsun ayrıca çıkan haberlere itibar etmeyin. Ne transferin yeri ne de zamanı. Ocak ayına kadar transfer gündemimizde yok.  Sadece bilgilendirme yapıyorum ki yalan haberlere inanılmasın diye. Ben hayallerle yaşamam gerçekler ve hedeflerle yaşarım.” Sözlerine yer verdi.

Ekipte iznin sona erdiğini ve çalışmalara başlayacağına da değinen Sancak, “Bu arada Alanyaspor maçının ardından Teknik Direktör Montella’nın verdiği izin sona eriyor. Takım akşam idmanı ile toplanacak ve startı verecek. İlerleyen günlerde ise Antalya kampı başlayacak. Burada da hazırlık maçları oynanacak.” Dedi.

MONTELLA’DA ROMA’YA YUNUS AKGÜN ÖNERİSİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, daha önce Adana Demirspor’da da iki sezon forma giyen Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ü Roma'ya önerdi.

Futbolculuk kariyerinde 10 yıl Roma forması giyen ve teknik direktörlük kariyerine de başkent ekibinde başlayan Montella, Corriere dello Sport’a verdiği röportajda Yunus Akgün'ü eski takımına önerdi.

Montella, “Roma’da doğdum ve büyüdüm ve ben hala Roma taraftarıyım. Başka takımı tutma ihtimalim yok. Hatta kız kardeşlerim bile Roma taraftarıdır. Roma’yı takip ediyorum. Kolay sezon olmuyor. Çok önemli oyuncular sakatlandı; Dybala ve Spinazzola.

Takım bence Mourinho ile başarılı olacak. Roma’ya Yunus Akgün’ü önerebilirim. G.Saray’da şu an iyi bir dönem geçirmiyor ama çok ilginç yetenekleri olan bir hücum oyuncusu." Sözlerine yer verdi.

Yunus Akgün Adana Demirspor'da iyi bir sezon geçirmiş, ardından güçlü bir şekilde Galatasaray’a döndü. Milli formayı giymesinin yanı sıra sezon başında ekibinde birçok maçta 11'de başlasa da son dönemde düşük performansıyla forması kaybetti.

Spor camiasında genç oyuncunun sarı kırmızılı takımdan ayrılması gündeme gelirken, 6-7 milyon avro civarında bir teklif gelmesi halinde satılabileceği söylentiler arasında yer alıyor. Yunus Akgün, Galatasaray’da bu sezon çıktığı 11 maçta sadece 1 asistlik katkı sağlayabildi.

Geçtiğimiz günlerde Yunus Akgün hakkında konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Yunus inşallah Galatasaray'da başarılı olur. Bence Galatasaray taraftarları Yunus Akgün'e sabretmeli. Şu anda Galatasaray'ın oyuncusu ama ona kapımız her zaman açıktır" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.