TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sancak: Hedefimiz 3 yıl içinde şampiyonluk yaşamak

Bu sezon ilk 4 ve Avrupa hedefiyle yola çıkan Adana Demirspor’da Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Yüce rabbim nasip ederse önümüzdeki 3 yıl içinde Süper Lig şampiyonluk hedefimiz masada ama sabırla inatla ve güvenle” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sancak: Hedefimiz 3 yıl içinde şampiyonluk yaşamak

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) – Bu sezon ilk 4 ve Avrupa hedefiyle yola çıkan Adana Demirspor’da Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Yüce rabbim nasip ederse önümüzdeki 3 yıl içinde Süper Lig şampiyonluk hedefimiz masada ama sabırla inatla ve güvenle” dedi.

Süper Lig’de 26. hafta ile birlikte 25 maçta 12 galibiyet, 4 beraberlik ile 45 puan toplayarak 4. sırada yer alan Adana Demirspor, bu sezon ilk 4 ve Avrupa hedefiyle yola çıktı. Ligde evinde namağlup unvanına sahip tek ekip olarak dikkat çeken mavi-lacivertlilerde Kulüp Başkanı Murat Sancak önümüzdeki 3 sezon için şampiyonluk hedefleri olduğunu söyledi.

Son günlerde görevi bırakacak söylemlerini yalanlayan Sancak, “Önümüzdeki yıllarda şampiyonluk hedeflerimiz var. Yüce rabbim nasip ederse önümüzdeki 3 yıl içinde Süper Lig şampiyonluk hedefimiz masada ama sabırla inatla ve güvenle" dedi.

Sancak, hakkında çıkan istifa iddialarını yalanladı ve Mustafa Sandal'ın bir döneme damgasını vuran "Pazara kadar" şarkısını paylaşarak, "Herkese günaydın, pazar gününü iple çeken, (istifa et diyenler) cevabım şarkı sözlerinde, ayrıca çok üzülmeyin her günü sizin için bayram ilan edip, her gün birinizi başkan vekili olarak atayacağım. Buyurun gelin, görün, yaşayın, siz istediniz diye yüzde 99 taraftarlarımızı yüzüstü bırakmam" ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor’un hedefleri hakkında geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Vincenzo Montella da önemli açıklamalarda bulunmuştu. Montella, “Adana Demirspor olarak ilk 10’da zaten varız ve orada da kalacağız. İlk 10 hedefi tutturduk ve şimdi ikinci hedefimiz Avrupa’ya gitmek.. Bizde biliyoruz ki her türlü Avrupa’ya oynayabilecek potansiyeldeyiz. Sonuna kadar inanarak birliktelikle beraber kovalayacağız hedefleri” açıklamasını yapmıştı.

Bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Vincenzo Montella hakkında da konuşan Sancak, “Sözleşme için Avrupa şartım var, top Montella'da" sözlerine yer verdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.