TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANGÜN ve GİZİR ailelerinin mutlu günü

Adana’nın tanınmış ailelerinden Sangün Ailesinin biricik oğulları Hasan Can ile Gizir ailesinin biricik kızı Seray, Seyhan Otelinde yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin evlilik yolunda ilk adımı attığı ve aile arasında sade bir törenle gerçekleşen nişan töreninde çiftin yüzüklerini AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı takmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2020 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2020 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SANGÜN ve GİZİR ailelerinin mutlu günü

Dünürler Nadide -Aydın Gizir ve Gülay- Hüseyin Sangün, evlatlarının en mutlu gününde büyük bir heyecan yaşadı. Seyhan Oteli Balo Salonunda hafta sonu gerçekleşen muhteşem düğün töreninde  sevenleri Sangün ve Gizir ailesini yalnız bırakmadı. Seçkin konukların katıldığı  muhteşem düğünde, Hüseyin Sangün ve Aydın Gizir konuklarını kapıda karşıladı.

İŞ, SİYASET VE CEMİYET HAYATINDAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI 

Adana’nın saygın ailelerinden Sangün ailesinin Mimar oğlu Hasan Can Sangün ile İş adamı Aydın Gizir’in  kızı İngilizce öğretmeni olan Seray  Gizir dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. Unutulmayacak düğün törenine iş, siyaset ve cemiyet hayatından tanınmış çok sayıda isim katıldı.

İLK DANS ROMANTİK ŞARKILAR EŞLİĞİNDE

Mutlu çift Seyhan Oteli  Balo salonuna alkışlar eşliğinde giriş yaptı. Gelin ve damadı şampanya patlatarak ve konfetilerle karşılayan konuklar, oyun pistine kadar gelin ve damada eşlik ettiler. Düğün başlamadan önce nikahları kıyılan Seray ve Hasan Can çifti daha sonra ilk danslarını romantik bir şarkı eşliğinde yaptı. Daha sonra konukların da genç çifte eşlik ettiği düğünde, gecenin geç saatlerine kadar herkes gönlünce eğlendi.

ŞAFAK SÖNMEZ KONUKLARI COŞTURDU

Düğüne ünlü sanatçılar da ayrı bir renk kattı.  Düğünde sahne alan Adanalı ünlü sanatçı Şafak Sönmez, söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla konukları coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren tören masallardaki düğünleri aratmadı. Düğün sonunda konuklar gelin ve damatla bu unutulmaz geceyi ölümsüzleştirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.