TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’dan Mardin’e gelin geldi

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2019 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2019 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şanlıurfa’dan Mardin’e gelin geldi

ADNAN AVUKA 

MARDİN(İLKHABER)- AK Parti Mardin İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Hakimoğlu ve iş adamı Mehmet Hakimloğlu’nun yakışıklı oğlu Sefa ile Şanlıurfa‘nın köklü ailelerinden Ömer Kılıç’ın dünyalar güzeli kızı Elif muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

 Alihansoy Düğün Sarayı’nda yapılan düğün törenine,  her iki ailenin dost ve akrabalarının yanı sıra  iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

Düğüne Mardin Valisi Mustafa Yaman ve eşi Gülseren Yaman, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ,STK temsilcileri, siyasetçiler, gazeteciler, kanaat önderleri,  Ankara, İstanbul, Adana, Mersin ve Türkiye’nin çeşitli illerinden  çok sayıda konuk katıldı. 

ELİF İLE SEFA’NIN NİKAHLARI YAPILDI

Alihansoy düğün sarayında  yapılan düğünde Elif ile Sefa’nın nikahlarını Mardin Artuklu Belediyesi nikah memuru kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini   Mardin Valisi Mustafa Yaman, Artuklu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Hüseyin Hakimoğlu, Nurettin Oğuz, Zeki Kılıç ve  Mehmet Ali Alpcan yaptı.   Evlilik cüzdanı gençlere Vali Yaman verdi. 

VALİ GENÇLERİ KIRMADI

Düğünde halaya kalkan gençler  Vali Mustafa Yaman ile Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir’i de davet etti. Gençleri kırmayan Vali Yaman ile Başkan Demir, gençlerle birlikte halay çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.