TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SASA, Katar Ekonomi Forumu’nda

SASA A Takımı, Katar’ın başkenti Doha’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve ekonomi alanında dünyanın önde gelen Katar Ekonomi Forumu’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SASA, Katar Ekonomi Forumu’nda

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER) – SASA A Takımı, Katar’ın başkenti Doha’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve ekonomi alanında dünyanın önde gelen Katar Ekonomi Forumu’na katıldı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan “Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu” listesinde 20’nci sırada yer alan SASA, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu liderliğindeki SASA A Takımı ile birlikte Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen 2 binden fazla iş adamının katılımıyla başlayan forumda yer aldı.

SASA’nın A Takımı Lideri İbrahim Erdemoğlu, “Amacımız hem ülkemizi hem de şirketimizi tanıtmanın yanı sıra ülkemize yabancı sermayenin gelebilmesi için uygun koşulları oluşturmaktır” dedi.

Hissesinin %84,80’ü Erdemoğlu Holding A.Ş’ye ait olan SASA’nın davet edildiği  Katar’ın  başkenti Doha'da, düzenlenen forumun açılışını Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani yaptı.

Foruma; Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Ruanda, Bangladeş, Gürcistan, Gana ve Paraguay’ın hükümet liderleri, IMF Başkanı Kristalina Georgieva, Katarlı birçok bakan ve Michael Bloomberg gibi önemli isimler katılıyor.

Polyester, elyaf, filament iplik, polyester bazlı polimerler, özel polimerler ve ara ürünlerde dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan SASA; bünyesinde Nobel, ICI ve Dupont teknolojilerini barındırıyor. SASA, 4 bin 300’ü aşkın nitelikli çalışanı, yüksek kapasiteli öncü üretim tesisleri, Araştırma Geliştirme Merkezi ve güçlü teknik altyapı ile Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyor.

SASA’nın, Adana’da, entegre üretim tesislerinin yer aldığı 2.181.000 m² alan üzerinde kurulu merkez işyeri, İskenderun’da 55.625 m² kendi hammadde depolama tesisi, İstanbul ve Ankara’da da irtibat büroları bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.