TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savaştan kaçtı ama ölümden kaçamadı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp, Türkiye’ye sığınarak Adana’da kendine yeni bir hayat kuran 29 yaşındaki üç çocuk babası olan Abdulkadir Hamşo, ailesini geçindirmek için çalıştığı inşaatın çatısında kalıpları sökerken elektrik hattına dokununca, feci şekilde can verdi. Hamşo’nun ailesi ve yakınları acı haberle yıkıldı. Savaştan kaçan, ancak Azrail’den kaçamayan Abdulkadir Hamşo, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2022 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2022 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Savaştan kaçtı ama  ölümden kaçamadı

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER)  – Adana’da çalıştığı inşaatın çatısına çıkıp, burada kalıpları sökmeye çalışan 29 yaşındaki Suriyeli Abdulkadir Hamşo, yanlışlıkla elektrik hattına dokundu. Bu hatası Hamşo’nun ölümüne neden oldu; ailesi acı haberle yıkıldı.

1.5 AY ÖNCE ‘BABA’ OLDU

Olay, merkez ilçe Çukurova’ya bağlı Topalak Mahallesi’nde yaşandı. Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp, Türkiye’ye sığınarak Adana’da kendisine yeni bir hayat kuran Abdulkadir Hamşo, bir inşaatta işçi olarak çalışıp, ailesinin geçindirmeye başladı. Yaklaşık 1.5 ay önce bir kızı olan ve üçüncü kez ‘baba’ olmanın mutluluğunu yaşayan Hamşo, savaştan kaçtı ama Azrail’den kaçamadı.

ELEKTRİK HATTINA DOKUNDU

Abdulkadir Hamşo, inşaatın çatısına çıkıp, elindeki çekiçle kalıpları söktüğü anda, yanlışlıkla elektrik hattına dokundu. Bu hatası, Hamşo’nun da sonu oldu. Elektriğe kapılarak Hamşo, ağır yaralandı. Arkadaşları hemen elektriği kesip, Hamşo’nun yardımına koştu, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Abdulkadir Hamşo’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haber, ailesi ve yakınlarını yıktı. Hamşo’nun cenazesi, gözyaşları arasında Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.