TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seri lazım

Yazının Giriş Tarihi: 01.09.2021 20:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 15:59

Adana Demirspor tam 26 yıl sonra Süper Lig’e yeniden yükseldi. Az değil tam 26 yıl.. İnişler-çıkışlar oldu. Play-off hattından geri dönüldü. Penaltılardan kaybedildi vs. vs derken nihayetinde 2020-2021 sezonunda yeniden hak ettiği yere geldi.

Büyük umutlar ile yeni transferler yapıldı, kalanların olduğu gibi gidenler de oldu ve nihayetinde sezon başladı. Şimdiye kadar geçen 3 maçlık periyotta 2 beraberlik, bir yenilgi ve toplanan 2 puan.. İlk hafta rakip Fenerbahçe’ydi. Güçlü ekip.. ancak oynana futbola baktığımızda Adana Demirspor’un futbolu daha çok beğenildi ve hatta kaçan goller adeta saç-baş yoldurttu.

Özellikle bu sezon herkesin büyük umut bağladığı Balotelli ve Belhanda’nın istenileni verememesi büyük hayal kırıklığı yarattı. Derken Samet Aybaba konusunda beklenmeyen bir gelişme oldu ve bir andan ayrılık söz konusu oldu.

Hemen ardından yeni teknik direktör olarak İtalyanVincenzo Montella ile anlaşıldı ve hemen kente getirildi. Montella, önceki gün Adana’ya gelerek iş başı yaptı. Montella kariyerinde Milan, Roma, Catania, Sampdoria, Sevilla gibi takımları çalıştırdı.

Çalıştığı döneme bakarsak görev aldığı takımlardaki ortalama süresi 1,12 yıl. 2012 ile 2015 yılları arasında Fiorentina ile 153 maça çıktı ve 1.80 puan ortalaması yakaladı. Adana Demirspor’da daha büyük başarı yakalayabilir mi bekleyip göreceğiz.

Sonuçta teknik direktörden çok futbolculara bakmak lazım. Balotelli ve Belhanda’dan iyi verim alınmalı.. Akintola iyi diyorduk maalesef sakatlandı ve 8-10 hafta sahalardan uzak kalacak gibi.. Vargas iyi..

Şimdi bekleyip göreceğiz. Temennimiz 26 yıl sonra gelinen devler liginde kalıcı olmak ve iyi bir kemik kadro kurmak.. Süper Lig gerçekten zor bir lig.. Kimin en yapacağı, nasıl oynadığı belli olmaz. En ufak bir hata çok şey götürür.

Evet! Adana Demirspor Montella ile yeni bir sayfa açtı ve yakalayacağı bir seri ile beklenen yere, üst sıralara doğru çıkacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.