TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seri olmalı

Yazının Giriş Tarihi: 16.01.2023 17:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 17:48

Süper Lig’in gözde ekibi Adana Demirspor’umuz, Ankaragücü maçını kayıpsız geçti ve aslında bu galibiyet önemli bir istatistiği de gösterdi. Ekibimiz iç sahada müthiş bir performans gösteriyor. Şimdiye kadar kendi sahasında hiç maç kaybetmedi ve temennimiz böyle devam etmesi..

Evet! Ligin genelinde iyi bir gidişat var ve iç sahadaki namağlup oluşumuz, zaten tüm ekiplerin korkulu rüyası olmamızın bir göstergesi.. Şuan iç sahada oynadığımız 8 maçın 6’sında galip geldik, 2’sinde de beraberlik aldık. Yani 33 puanın 20’si iç sahada alındı.

Dış sahada da iyiyiz. Dış sahada 10 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgimiz var. Ayrıca kaybettiğimiz maçlara baktığınızda hep hakemlerin yanlı ve yanlış kararlarından dolayı yaşandı. Tüm spor camiası Adana Demirspor’un gücünü biliyor ve maçlarda uğradığı haksızlıkları da biliyor. O bakımdan bence iç saha, dış saha önemli değil.

Bizim için her yer aynı.. Önemli olan adilane bir yönetim ile hakemlerin herkese eşit mesafede olması.. Sonuçta koca camiaların hakları gidiyor. Lig hızla ilerliyor ve bu sezon devre arası olmayacağından ikinci devre maçları da başladı. Aynı şekilde transfer sezonu da devam ediyor.

Bu hafta ikinci devre ilk maçları oynanacak ve Adana Demirspor kendi sahasında Giresunspor’u konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 3-2 kazandık ve umarız bu maçta da 3 puanı alan taraf olur, yeni bir seri ile hedefe emin adımlarla ilerleriz.

Evet! Sezonun ilk yarısını 18 maçta topladığımız 33 puanla ilk 5 içerisinde bitirdik. Ayrıca güçlü hücum hattıyla dikkat çeken ekibimiz en çok gol atan takım sıralamasında 2 durumda.. Tabi en az gol yiyen takım sıralamasında da 3. Sıradayız. Temennimiz sezon bittiğinde de en az aynı yerde ve hatta daha yukarılarda oluruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.