TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sil baştan

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2022 17:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 17:32

TFF 1. Ligde 12 hafta geride kaldı. Zorlu maratonda ilimizin önemli ekibi Adanaspor, 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi ile 14 puan topladı. İyi bir performans değil.. Tabi bu sezon geçen bu süreçte iki teknik direktör değişimine gidildi.

Yaz kamp döneminde gelen Mustafa Kaplan ile sezona başladı ve 1’i hazırlık toplam 6 maça çıkan Mustafa Kaplan, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde edildi. Gidişat kötü olunca erkenden hoca değişimi yapıldı ve yerine Beşiktaş’ı da çalıştırmış olan Önder Karaveli ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Ligde 12 hafta geride kaldı ve şimdi de Karaveli ile yollar ayrıldı. Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında kaybedilen Samsun maçı sonrası Önder Karaveli ile yolların ayrılırken, yerine her zamanki gibi Alt Yapı Sorumlusu Eyüp Arın şimdilik devam edecek. Karaveli ile kupa dahil 8 maçta 3 galibiyet 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alındı. Gidişat kötü olunca yine hoca değişimi oldu.

Hep hoca değişimi yapılıyor ama sonuçta sihirli değnek yok ellerinde.. Kadronun zayıflığından kaynaklı bir düşük performans var bence.. Alt yapıdan yapılan desteklemeler de yeterli değil. Sonuçta Süper Lig’in arka bahçesidir birinci lig.

Zorlu ve sürekli gelişim gerektiren bir lig. O nedenle iyi bir kadroya sahip olmanız ve daima takviyelerle beslemeniz, güncellemeniz gerekir. İlk devrede çok bir şey kalmadı. Son 6 haftaya giriyoruz ve kaybedilen puanlar ikinci devre çok aranacak.

Devre arası ise iyi takviyeler yapılmasa sıkıntı sezon sonunda çok büyük olur. Umarız Adanaspor en azından kalan maçlarda toparlanır ve devre arasına en azından 30 puanın üzerinde girer. İkinci devre tüm ekipler takviyelerle daha güçlü olacaktır. Orası kesin.. O bakımdan şimdiden önlem almakta fayda var.

Evet! Lig zorlu.. Adanaspor’da şimdi her şey sil baştan.. İkinci hocayı da gönderdi ve umarız erkenden yeni bir hoca alınır veya Eyüp hocayla istikrarı yakalayıp devam eder. Devre arsında da takviyelerle güçlü bir ekip olur ve sezon sonu sıkıntı yaşamaz. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.