TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimdiden hazırlanalım

Yazının Giriş Tarihi: 31.05.2023 17:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 17:54

Süper Lig’de 36 hafta geride kalırken, deplasmanda İstanbulspor’u 2-0 mağlup eden Adana Demirspor, 3 puan daha alarak tarihi rekora bir adım daha yaklaştı. Ligi sonuçta 4. Olarak tamamlamayı garantiledi ancak Avrupa hedefi için Türkiye Kupasını Fenerbahçe’nin alması gerekiyor. Tabi temennimiz o yönde..

Sonuçta ne olursa olsun, bu sezon gerçekten müthiş bir Adana Demirspor gördük. Çok güzel bir sezon yaşattılar. Teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz yıla göre daha başarılı bir grafik çizmeleri, gelecek sezon bence şampiyonluk adayı olarak öne çıkacaklarının bir göstergesi..

Evinde namağlup serisi 17 maça çıktı, en çok puan rekoru her hafta yenileniyor. Yani güzel gelişmeler var. Birkaç takviye yani iyi transfer ile gelecek sezonun flaş ekibi olabiliriz. Tabi şimdiden arayışa girip, iyi isimleri kaçırmamalıyız. Artık Adana’mızın da şampiyon bir ekibi olmasını istiyoruz. O güce sahip bir ekibimiz olduğuna göre neden olmasın diyelim.

Şimdi yeni sezon için çalışma zamanı.. Çünkü Fenerbahçe’nin Türkiye kupasını alması halinde, biz de Avrupa kupalarında mücadele etme şansı bulacağız ve o zaman çok iyi bir kadroya ihtiyacımız olacak. Hem seneye şampiyonluk yarışında olmak, hem de Avrupa’da boy göstermek için bu çok önemli..

Evet! Bizim için iyi bir sezon bitti sayılır. Ligde dördüncülük garanti ve artık hedefimiz Avrupa ve gelecek sezon şampiyonluk yarışı içerisinde yer almak.. O bakımdan şimdiden hazırlığımız yaparak, daha sağlam ve daha güçlü şekilde gelecek sezona girelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.