TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşek Montella ile devam etmek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şimşek Montella ile devam etmek istiyor

Funda BOZAN

ADANA (İLKHABER) – Süper Lig’de geride kalan 33 kalan haftada 63 puan toplayan ve 4. Sırayı garantileyen Adana Demirspor, teknik direktör Vinceon Montella ile devam etmek istiyor. Bu sezon bambaşka bir kimliğe bürünen Adana Demirspor, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile iyi bir grafik çiziyor.

Tam 26 Yıl sonra 2020-2021 sezonunda TFF 1. Ligde şampiyon olarak Süper Lig hasretine son veren ve 2 sezondur Montella ile büyük başarılara imza atan Adana Demirspor, gelecek üç sezonda daha büyük hedeflere ulaşmak için tecrübeli hoca ile devam etmenin hesabını yapıyor.

Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı Avrupa hedefini bu sezon gerçekleştirmenin hesabını yapan mavi-lacivertli ekip, Montella ile bu sezon evinde tam 17 maç yenilgi yüzü görmedi. Adana Demirspor, Süper Lig’de kendi evinde Sivasspor, Ümraniyespor, Trabzonspor, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Hatayspor, Fraport Tav Antalyaspor, Gaziantep, Kasımpaşa, Kayserispor ve Corendon Alanya maçlarında galip gelirken, Galatasaray, Arabam.com Konya, Bitexen Giresunspor ve Fenerbahçe maçlarında ise puanları paylaştı.  Son olarak geride kalan haftada ise Beşiktaş’a kaybederek yenilmezlik serisini sonlandırmış oldu.

Gelecek sezonu planlamak için kolları sıvayan mavi-lacivertlilerin Vincenzo Montella ile masaya oturduğu spor camiasında konuşulurken, İtalyan teknik adamın hedefin büyümesi halinde göreve devam edeceği belirtiliyor.

Adana ekibinin Montella’ya 3 yıllık yeni sözleşme önerdiği ve Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın bizzat görüştüğü söylenenler arasında.. Ayrıca iki tarafın da büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtiliyor.

Tüm bunlarla beraber sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona eren futbolcularla da görüşmeler devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.