TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimşek’ten sıkı program

Adana Demirspor, Süper Lig 36. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına sıkı hazırlanıyor. İstanbul deplasmanında fire vermek istemeyen mavi-lacivertliler, yoğun tempoda maça hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şimşek’ten sıkı program

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor, Süper Lig 36. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına sıkı hazırlanıyor. İstanbul deplasmanında fire vermek istemeyen mavi-lacivertliler, yoğun tempoda maça hazırlanıyor.

Bu sezon performansıyla dikkat çeken ve ligi 4. sırada tamamlamayı garantileyen Adana Demirspor, Süper Lig’in 35. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Sıkı antrenman programıyla maç hazırlıklarını sürdüren Adana ekibi, 3 puanı almanın hesabını yapıyor.

Mavi-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nı Fenerbahçe’nin almasını bekliyor. Fenerbahçe’nin kupayı alması halinde Adana Demirspor, Avrupa kupalarına katılma şansı elde edecek. Mavi-lacivertliler, dün Montella yönetiminde yaptığı antrenman topla ısınma hareketleriyle ile başladı. Pas çalışması ile devam eden idman, taktik çalışma ile antrenman son buldu.

Adana Demirspor, ligde geride kalan 33 maçta 18 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 63 puan toplayarak 4. sırada yer alıyor. 26 Yıl sonra 2020-2021 sezonunda TFF 1. Ligde şampiyon olarak Süper Lig hasretine son veren Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon ilk yılında iyi bir grafik çizmiş, son haftalardaki düşüş ile Avrupa hedefini kaçırmıştı.

Bu sezon ise daha başarılı olan Adana ekibi, şimdi Fenerbahçe’nin Türkiye Kupasını almasını bekliyor. Mavi-lacivertliler bu sezon Montella ile evinde tam 17 hafta maç kaybetmedi.  İç sahada çıktığı 16 maçta tam 12 galibiyet, 4 beraberlik ile 40 puan topladı.

YENİ SEZONDA KOMBİNELER SÜPRİZLERLE DOLU OLACAK

Adana Demirspor’da geçtiğimiz hafta satışa sunulan 2023-2024 kombine biletlerine taraftarların büyük ilgi var. Yönetim tarafından yapılan açıklamaya göre kombine alanları birçok sürpriz bekliyor. Mavi-lacivertli yönetim yaptığı açıklamada bilet alanlar şu sürprizler ile karşılaşacak, “2023-2024 sezonu için ‘Kombine’ alan taraftarlarımız arasında her lig maçında çekiliş yapılacaktır. Her maç girişinde yapılacak çekiliş sonuçlarına göre; İlgili maçın kadrosunda bulunan 21 futbolcunun maç forması çekilişle taraftarlarımıza dağıtılacaktır.

Her deplasman maçında çekilişle belirlenecek 2 taraftar takımla seyahat edecek ve konaklaması sağlanarak deplasman maçında misafir edilecek. (Uçak, otel ve maç bileti masrafı kulüp tarafından karşılanacak.)

Her lig maçında çekilişli belirlenecek 20 taraftar, belirlenen günde tesislerde antrenman izleme ve futbolcularla fotoğraf çektirme şansına sahip olacak.

Her lig maçında çekilişle belirlenecek 5 taraftar belirlenen günde takımla tesislerde misafir edilerek, takımla yemek yeme şansına sahip olacak.

Her lig maçında çekilişle belirlenecek 5 taraftar, futbolcular tarafından imzalanan futbol topu hediye edilecek.

Her lig maçında çekilişle belirlenecek 2 taraftar (toplam 5 maç sonrası 10 kişi ile) belirlenen günde Başkan ve Hoca ile tesislerde öğlen yemeği yeme şansı yakalayacak.

Avrupa kupalarına katılma durumunda; (İlk maç Avrupa’da oynanacak ise) Avrupa maçı öncesinde yapılacak ilk iç saha maçında, çekilişle belirlenecek 2 taraftar takımım ile birlikte Avrupa’ya gitme ve ilk Avrupa maçını izleme şansına sahip olacaktır” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.