SON DAKİKA
Hava Durumu

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde MHP’li Demirdağ yol sorununu ve trafik butonlarındaki İstanbul logosu sorununu meclise taşıdı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayının 4. birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında toplandı. Gündem dışı söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, söz alarak iki önemli konuya dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2025 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2025 16:50
Muhabir: Meryem Ünal
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde MHP’li Demirdağ yol sorununu ve trafik butonlarındaki İstanbul logosu sorununu meclise taşıdı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran 4. Birleşimine ait oturumu toplandı. Meclis 1. Başkan Vekili Göktürk Boyvadaoğlu başkanlığında gerçekleşen oturum açılış yoklamasının ardından gündem dışı konuşmalarla başladı. MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ gündem dışı söz aldı. ilçede yol güvenliği ve şehir içi trafik ışıklarıyla ilgili dikkat çeken iki önemli konuya işaret etti. Demirdağ, Karaisalı Kabasakal-Karahan arasında yürütülen yol çalışmasının yetersiz olduğunu belirterek, yolun çukur ve beton artıklarıyla dolu olduğunu, bu durumun kazalara davetiye çıkardığını söyledi. Ayrıca, Adana’daki yayalar için konulan trafik ışığı düğmelerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin logosunun bulunmasına da tepki göstererek, bu düğmelerin Adana Büyükşehir Belediyesi logosuyla değiştirilmesini talep etti.

cemal demirdağ

“Karahan-Kabasakal yolu kazaya davetiye çıkarıyor”

MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, Demirdağ, Karaisalı’ya bağlı Kabasakal ile Karahan Köyü arasında yapılan yol çalışmasına değinerek, “Karaisalı’ya giderken Kabasakal, Karahan Köyü arasında yol müdürlüğü çalışma yaptı. Yapılan yol çalışmasını meclis üyelerinin gidip görmesini isterim. Yol çok bozuk. Bu yolları standartlara uygun bir şekilde yapsak daha iyi olur. Karahan’dan Kabasakal’a gelirken  yol çok fazla çukurlaşmış. İş makinelerinin döktüğü beton artıkları yolu çok kötü yapmış. O yüzden herhangi bir kaza yaşanmadan yol tekrardan gözden geçirilmeli. Yol müdürlüğü tarafından buraların temizlenmesi, yapılması talep ediyorum” şeklinde konuştu.

“Adana’daki trafik butonlarında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin logosu var”

Demirdağ, Adana’daki trafik ışıklarının yayalar için konulan düğmelerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin logosu bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Trafik ışıkların yayalara öncelik verilmesi için düğmeler var. Karşıdan karşıya geçmek için zaman ayarlı düğmeler mevcut. Burası Adana Büyükşehir Belediyesi ama bu butonlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin logosu ve adı yazıyor. Bu butonlarında Adana Büyükşehir Belediyesi olarak değiştirilmesini istiyorum.”

cemal demirdağ

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.