Adana’da Ramazan Bayramı’nda huzurevi sakinleri yalnız bırakılmadı

AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Hacer Yasemin Söylemez, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2026 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2026 00:03
Muhabir: Meryem Ünal
Adana’da Ramazan Bayramı’nda huzurevi sakinleri yalnız bırakılmadı

Adana’da AK Parti Adana Kadın Kolları, bayramlaşma programı kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerle dikkat çekiyor. AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Hacer Yasemin Söylemez, beraberindeki heyetle birlikte huzurevini ziyaret ederek burada kalan vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında büyüklerin hayır dualarını alan Söylemez, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek bayramlarını tek tek kutladı. Bayramların yalnızca bir takvim günü olmadığını vurgulayan Söylemez, bu özel günlerin sevgi, saygı ve vefa duygularının en güçlü şekilde hissedildiği zamanlar olduğunu ifade etti.

Yaşlı vatandaşlarla sohbet eden Söylemez, onların talep ve temennilerini dinleyerek bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini belirtti.

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.