TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afyonkarahisar AK Parti teşkilatında yeni dönem: Hüseyin Menteş il başkanı olarak atandı

Afyonkarahisar AK Parti'nin yeni İl Başkanı Hüseyin Menteş, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay tarafından sosyal medya üzerinden duyurularak göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
Afyonkarahisar AK Parti teşkilatında yeni dönem: Hüseyin Menteş il başkanı olarak atandı

Afyonkarahisar AK Parti teşkilatında yeni bir dönem başlıyor. Partinin yeni İl Başkanı olarak Hüseyin Menteş'in atanması, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Uluçay, atamayı canı gönülden kutlayarak Menteş'e başarı dileklerini iletti.

Eski Ak Parti İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, yaptığı paylaşımda Hüseyin Menteş'e duyduğu güveni ve memnuniyetini ifade ettiği bir mesaj yayınladı. Mesajında, "Partimizin kurucu üyelerinden, yol arkadaşım, ağabeyim Hüseyin Menteş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanımız olarak atanmıştır," ifadelerine yer verdi.

Uluçay, Menteş için, "Kıymetli ağabeyime yeni görevinde üstün başarılar diler, cânı gönülden tebrik ederim. Allah utandırmasın inşallah," temennisinde bulunarak destek mesajını tamamladı. Bu atama, partideki birlik ve beraberlik mesajlarıyla karşılık buldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.