TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alanya'da CHP mitinginde DEM Parti pankartlarına ilişkin açıklama geldi

CHP Alanya İlçe Başkanı, miting sırasında açılan DEM Parti pankartlarının provokatif olduğunu belirterek, pankartı açanların alandan uzaklaştırıldığını ve hukuk girişimlerinin başlatıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 15:14
Kaynak: İHA
Alanya'da CHP mitinginde DEM Parti pankartlarına ilişkin açıklama geldi

Antalya’nın Alanya ilçesinde CHP’nin gerçekleştirdiği mitingde DEM Parti’ye destek pankartlarına ilişkin açıklama yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır" dedi.

Alanya’da bugün yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP miting düzenledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı mitingde İlçe Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik’in konuşması esnasında iki kişi tarafından “Selahattin Demirtaş’a selam olsun", "Osman Kavala’ya selam olsun” yazılı iki pankart açıldı. Mitingde açılan DEM Parti pankartları ilgili bir açıklama yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, “Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Buna rağmen önceden planlandığı çok açık olan eylemin üçüncü bir kişi tarafından kayda alındığı ve bu kaydın bir partinin eski ilçe başkanı tarafından sosyal medyada dolaşıma sokularak yandaş bazı internet haber sitelerinde yayına sokulduğu görülmüştür. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

dem parti chp mitinginde pankart açtı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.