TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aytaç Durak, akrabası Akif Kemal Akay için oy istedi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlarından Aytaç Durak, CHP'den aday gösterilmeyince istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay için yerel seçimde oy istedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 20:50
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Aytaç Durak, akrabası Akif Kemal Akay için oy istedi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlarından  Aytaç Durak, CHP'den aday gösterilmeyince istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay için yerel seçimde oy istedi.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen tarihe göre 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde siyasi partilerce büyükşehir ve ilçelerden aday gösterilen isimler, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Seçimlere kısa süre kala belediye başkan adayları propagandalarını yoğunlaştırırken, siyasi partilerin liderleri de il gezileri ve seçim meydanlarında seçmenden oy istiyor.

Belediye başkan adaylarına, eski siyasiler ve belediye başkanlığı yapan isimlerin de destekleri dikkati çekiyor. Başkan adayına destek açıklaması yapanlardan biri de Adana Büyükşehir Belediye Başkanlarından Aytaç Durak oldu. 

Adana'da 5 dönem başkanlık yapan ve 'Efsane Başkan' lakabını alan deneyimli siyasetçi Aytaç Durak, CHP'den aday gösterilmeyince istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay için yerel seçimde oy istedi.

Durak, seçmenlerin cep telefonlarına gönderdiği mesajda, "Değerli hemşehrim; Beni 5 dönem sizler seçtiniz. Allah'a şükür, sizleri mahcup etmedim. Akrabam Akay da tarafsız, güvenilir, haramı, helali bilen, dürüstlüğüne kefil olduğum yerli ve milli, bilge bir kişidir. Tekrar Seyhan Başkanı seçerek 
yine mahçup olmayacaksınız" ifadeleri kullandı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.