TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayyüce Türkeş Yumurtalık’ta iftara katıldı, açıklamalarda bulundu

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Yumurtalık’ta iftar programına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 12:34
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Ayyüce Türkeş Yumurtalık’ta iftara katıldı, açıklamalarda bulundu

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş, Yumurtalık’ta partililerle ve halkla bir araya geldi. Burada konuşma yapan Türkeş, konuşmasına vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak başladı.

Türkeş, “Hepinizle böyle güzel bir güzel bir iftar sofrasında buluşmuş olmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyuyorum. Bu yüzden sayın ilçe başkanıma ve belediye başkan adayımıza çok teşekkür ediyorum.

TÜRKEŞ: YUMURTALIK’IN DA HAKKI DAHA FAZLASI

“Biz İyi Parti ailesi olarak ‘Adana'nın hakkı daha fazlası’ diyerek yola çıktık. Yumurtalık’ın da hakkı daha fazlası. Çünkü Adana nasıl Türkiye'yi kalkındıracak bir şehirse; Yumurtalık da gerçekten Adana'yı kalkındırma potansiyeline sahip bir ilçemiz” diyen Türkeş, Yumurtalık’ın önemine vurgu yaptı.

TÜRKEŞ: BURAYI CEYHAN'LA BERABER ENERJİ BÖLGESİ HALİNE GETİRME HAMLELERİ YAPACAĞIZ

Yumurtalığın hiçbir kapasitesi değerlendirilememiş ve hiçbir nimetinden faydalanılmamış olduğunu söyleyen Türkeş, konuşmasının devamında şunları bildirdi:

“Başta adayımız Şahin Başkanım tabii ki bir sürü proje yapacak. Ama biz de Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle burayı da Ceyhan'la beraber enerji bölgesi haline getirme hamleleri yapacağız. Buradan Adana’nın sanayisi tekrar ayağa kalkacak. Burada işsizlik olmayacak. Turizm için yapılması gereken çok şeyler var. Yumurtalık İnşallah Adana'nın cenneti haline gelecek. Yumurtalık hem kendini hem Adana'yı kaldıracak. Burası sanayinin başlangıç noktası olacak. Buradan istihdam sağlanacak ve gerçekten çok güzel şeylere hizmet edilecek. Biz hizmet aşkıyla bu göreve talip olduk. Adana halkına ve Adana'ya hizmet etmek için geldik. ‘Adana'nın kaynaklarını Adanalı kullansın’ diyoruz. İnşallah hep beraber bizim güçlü desteklerinizle 1 Nisan'da bu görevin de başına geçip bu işleri başlayacağız. Seçilme şansımız çok yüksek, hatta seçildik gözüyle bakıyoruz. Gerçekten Ceyhan, Yumurtalık, Kozan, Seyhan, Çukurova… Bu ilçelerin hepsini İyi Parti İnşallah alacak. Büyükşehir’i zaten alıyoruz. Aldığımızın belirtilerini de rakiplerimizden anlıyoruz. Destekleriniz her geçen gün arttırıyor. Ben buradan başta babam Başbuğ Alparslan Türkeş'e göstermiş olduğunuz vefadan dolayı daha sonra da bana göstermiş olduğunuz ilgiden, destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.