TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berktaş: Seyhan’ı hep birlikte güzelleştireceğiz

Seyhan Belediyesi’ne CHP’den Meclis Üyesi Adayı olan SONDAKİKA Gazetesi’nin imtiyaz Sahibi Tülin Berktaş, doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek, ilçenin kalkınması ve güzelleşmesine katkı sunmak için gün sayıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
Berktaş: Seyhan’ı hep birlikte güzelleştireceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olarak katılacak olan Tülin Berktaş, Seyhan’a artık bir kadın elinin değmesi gerektiğini söyledi.

İlkhaber Gazetesi'nden Tevfik Dinçkalmış'ın haberine göre; Bilgi ve birikimini Seyhan’ı geliştirip, güçlendirmek ve ilçenin sorunlarını çözmek için kullanacağını belirten Berktaş, “Türkiye’nin bir çok ilinin nüfusundan daha fazla nüfusa sahip olan Seyhan’da yapılacak çok şey var. Kadınların sorunlarını ancak kadınlar anlayabilir. İşte o sorunları da ancak kadınlar çözebilir. Soğuk ve sıcak havalarda yağmurda ıslanarak, güneşte yanarak pazardan alışveriş etmek zorunda kalan kadınlarımızın bu çilesine son vermek için Seyhan’da bulunan bütün kadın kardeşlerim adına mücadele edeceğim.  Kadınların daha güvenli bir Seyhan’da yaşaması için, tüm Seyhanlı kardeşlerimin daha temiz, daha sorunsuz bir Seyhan’da yaşaması için, yaş almış büyüklerimizin Seyhan’da yaşarken daha mutlu olabilmesi için bütün enerjimle çalışacağım. Mutlu ve sağlıklı bir Seyhan için çalışacağım” dedi.

Kadınların yerel yönetimlerde çok başarılı işler gerçekleştirebileceklerinin altını çizen Berktaş, kadınlara bu fırsatın verilmesini istedi. Berktaş, “Destek sizden, hizmet bizden. Gelin Seyhan’ı hep birlikte güzelleştirelim. Gelin sorunsuz bir Seyhan’ı Seyhan’a yakışır biçimde yeniden hep birlikte inşa edelim” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.