TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Uşak Banaz Belediye Başkan Adayı Etem Erdem'den Mansur Yavaş'a ziyaret: İş birliği protokolü ve tam destek!

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Banaz Belediye Başkan Adayı Etem Erdem, 14 Şubat 2024 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret, Banaz için heyecan verici gelişmelere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
CHP Uşak Banaz Belediye Başkan Adayı Etem Erdem'den Mansur Yavaş'a ziyaret: İş birliği protokolü ve tam destek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Banaz Belediye Başkan Adayı Etem Erdem, 14 Şubat 2024 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, ABB ile Banaz Belediyesi arasında iş protokolünün imzalanacağı müjdesi verildi.

ERDEM'DEN ANKARA MODELİ PROJELER SÖZÜ

Ziyarette, CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, İl Başkanı Sevinç Yazgan, İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy ve Kızılcasöğüt Belediye Başkan Adayı Refik Tuncay da hazır bulundu. Yerel seçimler öncesi Yavaş'tan tam destek alan Erdem, Banaz için hazırladığı projelerle de büyük beğeni topladı.

Erdem, Yavaş ile yaptığı görüşmenin ardından şunları söyledi: "Ankara'da yapılan projeleri örnek alacağız. Başkanlığımız döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği protokolü imzalayacağız. Asgari ücretin altında emekli maaşı alan ve ihtiyaç sahiplerine yönelik projelerimiz için Başkan Yavaş'tan tam destek aldık."

YAVAŞ: ETEM BAŞKAN BANA BENZİYO

"Sevgili Banazlılar gördüğünüz gibi Etem Başkanım bana benziyor" diyerek esprili bir şekilde sözlerine başlayan Yavaş, şunları kaydetti: "İnşallah Etem Başkanımın başkanlığı döneminde Banaz'a yapılacak olan hizmetler Ankara'da olduğu gibi olacak. Kendisine her konuda destek olacağımın sözünü veriyorum. Başkanımızı seçtikten sonra biz de Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yapacakları projelerin hepsine destek çıkacağız. Bu ziyaretten dolayı Etem Başkanıma teşekkür eder tüm Banazlılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Erdem, misafirperverliklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine ve Sayın Mansur Yavaş'a teşekkür edip kendilerini en kısa zamanda Banaz'da ağırlamaktan şeref duyacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.