TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aksaraylı çiftçilerimize 11 milyar lira tarımsal hibe desteği verdik"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray’da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da yaptığı konuşmada şehrin özgün niteliklerini övgüyle dile getirerek, geçtiğimiz yılki seçimlerdeki coşkuyu hatırlattı. Aksaray halkına teşekkür ederken, şehrin güçlü desteğinin kendilerini daha da motive ettiğini vurguladı. Konuşmasında "Bizde durmak yok, duraksamak yok" diyen Erdoğan, millete verilen sözlerin her zaman yerine getirildiğini ve bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edileceğini ifade etti. Özellikle enflasyonla mücadele konusunda önemli adımlar atacaklarını ve enflasyonu düşürmenin öncelikleri olduğunu belirtti. Ayrıca, üretim, istihdam ve ihracatı artırmak için daha fazla çaba sarf edeceklerini ve devletin, ordunun ve ekonominin güçlendirilmesine odaklanacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aksaraylı çiftçilerimize 11 milyar lira tarımsal hibe desteği verdik"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle; "Sen ne güzel ne vefalı ne mert bir şehirsin Aksaray. Seni dünya gözü ile görenler ayrı kalp gözü ile görenler ayrı sever Aksaray. Her gelişimizde bu eşsiz şehre kalbimizi bırakıyoruz. Aksaray her zamanki gibi rekoru kıracak değil mi? Aksaray'ın bize olan sevgisinden zerre kadar şüphemiz yok. Geçtiğimiz yılki 14-28 Mayıs seçimlerinde de coşkunuzu sandığa yansıttınız.

"BİZDE DURMAK YOK, DURAKSAMAK YOK"

Maşallah Aksaray aslan gibi kükreyerek dost gönüllere huzur düşmanlara da korku verdi. Yanımızda yer aldığınız için Aksaray'a teşekkür ediyorum. Sizler yanımızda olduğumuz müddetçe bizde durmak duraksamak yok. Biz de milletimize verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik. Bundan sonra da yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz.

"ÖNCELİĞİMİZ ENFLASYONU DÜŞÜRMEK"

Büyümede, milli gelirde, ihracatta, diplomaside tarihimizin zirvelerini gördük. Bölgemizde yaşanan krizlerin gerilimlerin ülkemize olumsuz etkilerini hep göğüslüyoruz. Dünyanın her yerinde olduğu gibi can yakan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığıyla boğuşuyoruz. Yüksek enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor. Önceliğimiz enflasyonu düşürmek. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başlamasıyla elimiz rahatlayacak. Enflasyonu kontrol altına almamız gerekiyor. Bunu başaracak program ve kararlılığa sahibiz.

Daha çok üreteceğiz, daha çok istihdam edeceğiz, daha çok ihraç edeceğiz. Devletimizi, ordumuzu, ekonomimizi daha da güçlendireceğiz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.