TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deprem bölgesinde "3 gün bizi terk ettiniz ölüme" diyerek tepki gösteren Gökhan Zan Hatay için Aday Oldu

Gazeteci Hasan Basri Akdemir'in duyurusuna göre, Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak eski futbolcu Gökhan Zan'ı seçti. Resmi açıklama bugün yapılacak. Ancak, CHP'nin adayını değiştirmesi durumunda Zan'ın da adaylık için geri çekilebileceği belirtiliyor. İşte Ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
Deprem bölgesinde "3 gün bizi terk ettiniz ölüme" diyerek tepki gösteren Gökhan Zan Hatay için Aday Oldu

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak eski futbolcu Gökhan Zan'ı seçebilir. Gazeteci Hasan Basri Akdemir'in duyurusuna göre, TİP Parti Meclisi'nin Gökhan Zan'ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak belirlemeye karar verdiği bildirildi. Ancak, resmi açıklamanın yarın yapılacağı belirtildi.

Gazeteci Akdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, Gökhan Zan teklifi kabul etti ve resmi duyuru yarın gerçekleştirilecek. Ancak, CHP'nin mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı aday göstermesi halinde, Zan'ın da adaylık için geri çekilebileceği belirtiliyor.

TİP'in eski Hatay Milletvekili ve parti yöneticisi Barış Atay'ı adaylık için ikna edemediği ve Gökhan Zan'ın seçilmesiyle ilgili sürpriz kararın alındığı belirtiliyor.

Hatay'da siyasi dinamiklerin şekillenmeye başladığı bu süreçte, önümüzdeki günlerde yapılacak resmi açıklamaların detayları ve adaylık sürecinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

gökhan zan

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.