TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Mehmet Maçoğlu seçimi kaybettikten sonra arıcılıkla uğraşmaya başladı

Tunceli'nin eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Kadıköy'den TKP'nin adayı olarak girdiği seçimi kaybettikten sonra yeni bir işe soyundu. Maçoğlu, arıcılıkla uğraşarak doğayı koruyan ve ekolojiyi savunan bir üretim biçimine katkıda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 11:41
Kaynak: Haber Merkezi

Tunceli'nin eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Kadıköy'den TKP'nin adayı olarak girdiği seçimi kaybettikten sonra yeni bir işe soyundu. Maçoğlu, seçimi kaybettikten sonra memleketi Tunceli'ye dönerek arıcılıkla uğraşmaya başladı.

Maçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarının hız kazandığını belirten Maçoğlu, arı bakımı ve kovanların bölünme işlemi sonrasında arıları bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceklerini ifade etti. Doğayı koruyan ve ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemenin yanı sıra bu sürecin bir parçası olacaklarını vurguladı.

Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi olan arıcılık, doğa dostu ve sürdürülebilir bir faaliyet olarak biliniyor. Maçoğlu'nun doğayı koruma ve ekolojiyi savunma çabaları, yeni mesleğiyle de örtüşüyor.

Maçoğlu yaptığı paylaşımda, ''Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.