TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin ile birlikte gerçekleştirdiği ilçe ziyaretinde, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilginç bir diyalog yaşadı. AK Parti standına uğrayan İmamoğlu'na yapılan "AK Parti üyesi olma" teklifi üzerine esprili bir yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Alper Yeğin ile birlikte Sancaktepe'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Samandıra Saat Kulesi çevresindeki esnafı ziyaret eden İmamoğlu, aynı zamanda ilçede kurulan parti stantlarına uğradı. Bu esnada AK Parti standına gelen İmamoğlu'na partililer, espriyle karışık "AK Parti üyesi olma" teklifinde bulundular. İmamoğlu, bu teklife esprili bir yanıt vererek, "Beni mi üye yapacaksınız? Ne kadar istiyorsunuz beni ya" dedi.

İmamoğlu'nun Sancaktepe'deki konuşmasında, görev süresi boyunca davet edilmediği metro açılışlarına bu kez davet edilmesi üzerine duyduğu memnuniyeti ifade etti. Konuşmasında, siyasi rakiplerine ve süregelen siyasi atmosfere dair de açıklamalarda bulunan İmamoğlu, milli duyguların sorgulanmasına karşı çıkarak herkesin inancını ve duygularını sorgulama hakkının olmadığını vurguladı. Ayrıca, 2019'daki rakibi Binali Yıldırım'dan daha memnun olduğunu ancak şu anki rakibinin ise su kaynatmaya başladığını belirtti.

İmamoğlu'nun konuşması, siyasi rekabetin yanı sıra milli duygulara yapılan vurgu ve dil kullanımındaki esprili yaklaşımıyla dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.