TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye geçti

İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem'in CHP'ye katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Bahadır Erdem'e rozetini takarak bu önemli adımı duyurdu. Rozet töreninde konuşan Özel, Erdem'in CHP'ye önemli katkılar sağlayacağını belirtirken, Erdem de Türkiye için adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik ve kadın hakları için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 15:55
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY
İYİ Parti'den istifa eden Bahadır Erdem CHP'ye geçti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Bahadır Erdem'e rozetini takarak bu önemli adımı duyurdu. Özel'in konuşması öncesinde eski İYİ Parti GİK Üyesi Bahadır Erdem CHP'ye katıldı. Bahadır Erdem'e parti rozetini takan CHP lideri Özgür Özel, "Bize çok büyük güç katacak. Kendisine hoşgeldiniz, yolunuz ve yolumuz açık olsun diyorum" dedi. Erdem ise, "Türkiye'de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik gelmesi için, kadın haklarının erkeklerle eşit olabilmesi için ve bu milletimizi mutsuz eden tek adam yönetimin, demokrasiyle sonlandırmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

bahadır erdem

Peki, Bahadır Erdem kimdir ve hangi görevlerde bulunmuştur?

Bahadır Erdem, 24 Nisan 1966 İstanbul doğumlu. İYİ Parti'ye üye olduğu dönemde Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olarak görev almış ve aynı zamanda İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeliği yapmıştır. Lisans eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuş, ardından yüksek lisans ve doktora derecelerini aynı üniversiteden almıştır. Profesör unvanıyla İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görev yapmakta olan Erdem, İYİ Parti'den ayrıldıktan sonra CHP'ye katılmıştır.

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.