TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabine Toplantısında 'Öğretmen Atamaları' Gündemde

Gözler tarihî bir karar için dönüyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek olan Kabine toplantısıyla Türkiye'nin kaderi belirleniyor. Ekonomi öncelikli gündem maddesi olarak belirlendi ve enflasyonla mücadele stratejileri masaya yatırılıyor.. Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte yanıtı...

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
Kabine Toplantısında 'Öğretmen Atamaları' Gündemde

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen kabine toplantısı 14:00'da başladı. Kabine toplantısın da, Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi masaya yatırılacak. Gündemde, enflasyonla mücadele stratejileri, Mısır'a yapılacak olan tarihi ziyaret, Milli Savunma Bakanı ve MİT Başkanı'nın Irak temasları, ve ABD'den F-16 tedarik süreci gibi önemli konular ele alınacak. Bunun yanı sıra Öğretmen Atamaları ile ilgili madde masaya yatırılacak.  

KABİNE TOPLANTISINDA ÖĞRETMEN ATAMALARI MASAYA YATIRILACAK

Kabine’nin gündem başlıkları arasında öğretmen adaylarının merakla beklediği atamalar da olacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atama takvimi için Kabine toplantısını işaret etmişti. Tekin, “Alabileceğimiz en yüksek sayıyı, atanacak toplam kamu personelinin büyük çoğunluğunun öğretmen olacağını tahmin ediyorum. Önümüzdeki Kabine Toplantısı’nda bu zaten gündeme gelir” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.