TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunan Bahar Feyzan Kimdir?

Gazeteci Bahar Feyzan, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Merak edilen Gazeteci Bahar Feyzan'ın kariyeri ve yaşamıyla ilgili detaylar:

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunan Bahar Feyzan Kimdir?

Gazeteci Bahar Feyzan CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medya hesabından yapmış olduğu eleştiri ile eleştirildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerle ilgili yaptığı ''Yerel seçimlerde başarısızlık olursa oturup tartışacağız. Aday belirleme süreci daha sağlıklı olabilirdi. Bu süreçte benim fikrim sorulmadı.”açıklamaları üzerine Bahar Feyzan, ''Hangi sıfatla? Partiyi mezhep partisi yapamadınız hevesiniz kursağınızda mı kaldı? Alevi olmayanın görev alamadığı CHP’den, inancına bakmaksızın görev alan CHP zorunuza mı gitti? Türkiye siyaset tarihinin en karanlık ve en utanmaz eski genel başkanı olarak tarihe geçme utancı da size yetmiyor anlaşılan… Türkiye’nin ve CHP’nin yakasından düşün.'' diyerek cevap verdi. 

bahar feyzan

Bahar Feyzan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Bahar Feyzan, 8 Temmuz 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitim hayatını tamamlayarak medya sektörüne adım atan Feyzan, özellikle ekonomi haberleri ve röportajlarıyla tanınmaktadır. Uluslararası bir bakış açısı kazanmak amacıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Feyzan, medya kariyerine CNBC-e televizyonunda başlamış ve daha sonra Habertürk kanalına geçiş yapmıştır. NTV kanalında da ekonomi üzerine programlar ve röportajlar yaparak deneyim kazanmıştır.
Bahar Feyzan'ın özel hayatı hakkında pek fazla bilgi kamuya açık değildir. Evlilik durumuyla ilgili herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır ve Feyzan, özel hayatını kamuya açık bir şekilde paylaşmamaktadır.

Son dönemlerde YouTube platformunda kendi kanalını açarak haber videoları ve içerikler üreten Bahar Feyzan, medya kariyerine olan katkılarını bu platformda da sürdürmektedir.

Özellikle sosyal medyada aktif olan Feyzan, siyasi tartışmalara da katılmaktadır. Son olarak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirilerde bulunması ve bu eleştirilere cevap alması gündemde yer almıştır.

bahar feyzan

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.