TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KISACIK: Kozan hakkını alacak!

DEVA Partisi’nin Adana Kurucu İl Başkanı ve CHP Adana Milletvekili Adayı olan Sadullah Kısacık, SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) tarafından yürütülen seçim çalışmaları kapsamında dün Kozan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2023 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2023 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
KISACIK: Kozan hakkını alacak!

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER)- DEVA Partisi’nin Adana Kurucu İl Başkanı ve CHP Adana Milletvekili Adayı olan Sadullah Kısacık, SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) tarafından yürütülen seçim çalışmaları kapsamında dün Kozan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Kozan’da CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Toklu ile birlikte ortak bir program yürüten Kısacık, esnaf ve vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirdi. Bu programda DEVA Partisi İlçe Başkanı Güngör Avan, ittifak partileri çerçevesinde CHP İlçe Başkan Yardımcısı Alper Alkış, Saadet Partisi İlçe Başkanı Muammer Özçelik ve partilerin teşkilat mensupları da yer aldı.

Program kapsamında parti yöneticileri ile görüşme gerçekleştiren Kısacık, Kozan’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Görüşme sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte Kozan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Eski ve Yeni Sanayi Sitelerinde sanayici esnaflarını ziyaret etti. Ziyareti sırasında esnafların şikayetlerini dinleyen ve Millet İttifakı’nın sorunlara çözümlerini anlatarak, esnaflarla; “Neden Millet İttifakı ve neden Kemal Kılıçdaroğlu”, konusu üzerinden sohbetlerde bulundu. Ziyaret sırasında Kısacık, orada bulunan basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu: “Bugün, Adana’mızın önemli ve siyasette özgül ağırlığı bulunan Kozan ilçemizdeyiz. Sanayi sitesi ziyaretimizde sanayici esnafımızın şikayetleri bizleri üzerken, ittifakımıza ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıkça ifade etmeleri ve çıkmış olduğumuz yolda teşvik edici, umut dolu konuşmaları da bizleri sevindirdi. Buradan bütün Kozan halkına sesleniyorum. İttifakımızın seçimlerde başarılı olmasıyla Kozan hakkını alacak. Şikayetlerin yerini sorunları çözülmüş, üreten, alın terini boşa akıtmayan, emeğinin karşılığını alan bir Kozan için kendilerine Millet İttifakı adayları olarak söz veriyoruz.”

Kısacık, incelemelerinden sonra devam eden programlarına katılmak üzere Kozan’dan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.