TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Örgen: Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin iş dünyası için büyük bir şans

TÜSİKON Adana İl Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Meclis Üyesi Vedat Örgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in iş dünyasına ve istihdama katkılarına vurgu yaparak, Çetin'in ilçe halkı, sanayiciler ve işsizler için ciddi bir şans olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 10:10
Kaynak: BÜLTEN
Örgen: Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin iş dünyası için büyük bir şans

Üreticiler Sanayiciler ve İşadamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Adana İl Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Meclis Üyesi Vedat Örgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in iş dünyasına ve istihdama katkılarına dikkat çekti. Örgen, Çetin'in ustalık döneminin ilçe halkı, sanayiciler ve işsizler için önemli bir şans olacağını ifade etti.

TÜSİKON olarak üretici, sanayici ve iş adamlarının yatırım, ihracat ve istihdam konularında desteklenmesi için çaba gösterdiklerini belirten Vedat Örgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in bu konuda önemli adımlar attığını vurguladı. Özellikle iş dünyasına moral sağlayan Çetin'in, bugüne kadar 70 bine yakın kişinin istihdam edilmesine katkı verdiğini kaydetti.

ÖRGEN: TÜSİKON OLARAK YENİ DÖNEMDE İŞBİRLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Örgen, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in gösterdiği liderlikle iş dünyasına kolaylık sağladığını ve ilçede ekonomik canlanmaya destek olduğunu belirterek, yeni döneminde de Çetin ile işbirliği yaparak ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için çalışacaklarını ifade etti. TÜSİKON olarak Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in gerçekleştirdiği projelerde işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in iş dünyasına ve istihdama sağladığı katkılara vurgu yapan Örgen, "Başkanımızın ustalık dönemi, ilçe halkı, sanayiciler ve işsizler için ciddi bir şans olacaktır. Başkan Çetin'in gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri ve İŞKUR ile KOSGEB destekli çalışmalar, işsiz gençlerin istihdamına önemli katkılar sağlamıştır. Ayrıca, Başkan Çetin'in iş dünyasına yönelik kolaylıklar sağlaması ve bürokrasiyi azaltması, ekonomik canlanmaya destek olmuştur. Kendisine ilçemize sağladığı olumlu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, tüm Çukurovalıları Başkan Soner Çetin etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.