TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan Bayramı dolayısıyla Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemeleri öne alındı

Bakan Göktaş: ''Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz.''

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 11:38
Kaynak: BÜLTEN
Ramazan Bayramı dolayısıyla Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemeleri öne alındı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatıracaklarını duyurdu.

Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için ‘Sosyal ve Ekonomik Destek’te bulunduklarını belirtti.

Aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerini ifade eden Bakan Göktaş, “Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekiyoruz. Bu kapsamda bugün itibarıyla toplamda 897,6 milyon TL tutarında desteği hesaplara yatırıyoruz.“dedi.

Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla Sosyal ve Ekonomik Destek programını hayata geçirdiklerini belirtti. Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların aile şefkati ve sıcaklığı içinde yetişmelerini sağlamak için çalıştıklarını vurguladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Nisan ayı SED ödemelerini öne çekme kararı alarak, bugün itibarıyla toplamda 897,6 milyon TL tutarında desteği hesaplara aktardıklarını açıkladı.Bakan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Toplumsal değerlerin korunmasında çocukların aile ortamında büyümenin önemine dikkat çekerek, bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.