TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam İYİ Parti'de toplu istifa: Bilal Uludağ'ı destekleme kararı aldı

İYİ Parti Sarıçam ilçe başkanı Ahmet Köse liderliğindeki bin kişilik ekip, mevcut İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Av. Ömer Arıcı ve yönetimiyle birlikte istifa ederek MHP'li Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı destekleme kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 14:17
Kaynak: BÜLTEN
Sarıçam İYİ Parti'de toplu istifa: Bilal Uludağ'ı destekleme kararı aldı

İYİ Parti Sarıçam ilçe başkanı Ahmet Köse'nin liderliğindeki bin kişilik ekip, ilçe başkanlığından istifa ederek MHP'li Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı destekleme kararı aldı. Eski İlçe Başkanı Ahmet Köse, yaptığı açıklamada, Adana'nın Sarıçam ilçesinde hizmetlerin aksamadan devam etmesi için mevcut belediye başkanı Bilal Uludağ'ın yanında yer alacaklarını belirtti.

KÖSE: İLÇEMİZİN GELİŞİMİ İÇİN, BİLAL ULUDAĞ DEDİK

Ahmet Köse, "Sarıçam İlçemizde hizmetlerin aksamadan devam etmesi için ekiplerimizle istişare ederek aldığımız karar sonucunda mevcut belediye başkanı Bilal Uludağ'ın yanında yer alacağız." dedi. Köse, ayrıca, "Sarıçam'da 3 Hilal, 1 Bilal ipi göğüsleyecek. Ya devlet başa, ya kuzgun leşe. İlçemizin gelişimi için Bilal Uludağ dedik." şeklinde konuştu.

Sarıçam İYİ Parti'de toplu istifa Bilal Uludağ'ı destekleme kararı aldı 2

Eski Başkan Ahmet Köse, bin kişilik ekibiyle birlikte düzenlediği etkinlikte, İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Av. Ömer Arıcı ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantı sonucunda alınan karar doğrultusunda, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP'li Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ı destekleyeceklerini açıkladılar.

Mevcut Başkan Bilal Uludağ da yapılan destek açıklamasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Ahmet Köse seviyeli ve dürüst bir siyasetçidir. Bölgemizde kendisi ile siyaset yapmak bizim için de heyecan verici olmuştur. İnanıyoruz ki birlikte çok güzel projelere imza atacağız." ifadelerini kullandı. Başkan Köse, toplantının ardından kurban kesimi gerçekleştirip, davetlilere ikramda bulundu. Ayrıca, mevlüt okunarak şehitlerin ruhuna dualar edildi ve saha çalışmalarına başlandı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.