TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Partisi Adana’da kimi aday gösterecek?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana’da basınla bir araya gelerek Yerel Seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özdağ, adaylar için neler dedi?

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 12:02
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Zafer Partisi Adana’da kimi aday gösterecek?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Adana’da dün başladığı programına bugün de devam etti. Dün ziyaretlerde bulunan ve Adana halkıyla bir araya gelen Özdağ, bugün de Adana basınıyla bir araya geldi. Özdağ, bir otelde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıya çok sayıda basın mensubu ve Zafer Partisi Adana İl temsilcileri katıldı.

Yerel Seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bunulan Başkan Özdağ, aday açıklama çalışmalarını başlattıklarına vurgu yaptı.

ÖZDAĞ: ŞU ANA KADAR 624 BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI TESPİT ETTİK

Özdağ, “Şu ana kadar 624 belediye başkan adayımızı tespit ettik ama henüz herhangi bir açıklama yapmadık. Yakında açıklayacağız. Diğerlerini de önümüzdeki süreç içerisinde belirleyeceğiz, bunlara yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ÖZDAĞ: BİZİM LİSTELERİMİZDEN GİRMENİZ KOŞULUYLA KABUL EDİYORUZ

Diğer partilerden birlikte hareket etme teklifleri geldiğinden de söz eden Özdağ, “Diğer partiler ‘Birlikte hareket edelim’ teklifi sunuyorlar. Bu tekliflere şu cevabı veriyoruz: Bizim listelerimizden girmeniz koşuluyla kabul ediyoruz. Diğer türlüsü mümkün değil” şeklinde konuştu.

Özdağ, konuşmasının devamında şu bilgileri verdi:

“Yani işbirliğinin zemini ancak Zafer Partisi’nin zeminini ancak Zafer Partisi’nin listelerinden güçlü olduğu yerlerde aday göstermek şeklinde ayarlıyoruz. Bunun dışında bir seçim ittifakı yapmaya kapalıyız. Adana’da da hem belirlediğimiz hem de görüşme içerisinde olduğumuz adaylar var. Büyükşehirle ilgili bir gelişme olmadan şu an açıklama gerçekleştirmeyeceğim.”

Bugün il yönetimiyle de ‘Açıklama yapalım mı, yapmayalım?’ diye bir değerlendirme yapacaklarını bildiren Özdağ, “Büyükşehir konusunda da önemli bir mesafe kaydettik. Fakat henüz netleşme olmadığı için değerlendirmelerim sürüyor” diye kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.