TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyasette hareketli zamanlar

Siyasetçilerin seçim çalışmaları ilçelerde aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2022 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2022 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Siyasette hareketli zamanlar

Selma Ataş

Özel haber

ADANA (İLKHABER)-Siyasetçilerin seçim çalışmaları ilçelerde aralıksız devam ediyor.

Adana’da siyasetçilerin seçim öncesi çalışmaları başladı. İktidar ve muhalefet partilerinin milletvekilleri kentin ilçelerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlçeleri ziyaret eden milletvekilleri esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ediyor. Gittikleri ilçelerde sadece merkezde dolaşmayan siyasetçiler, mahalle mahalle dolaşarak herkese ulaşmaya çalışıyor. Son dönemde sosyal medyada adeta siyasetçilerin ziyaret yarışı yer alıyor.

 AK Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zembilci, Abdullah Doğru gibi isimler merkez ilçelerinde dışında halk ile bir araya geliyor. AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç ise son olarak Yüreğir İlçesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde objektiflerimize yansıdı. İktidar milletvekillerinin yanı sıra muhalefet milletvekili olan CHP Milletvekilleri Ayhan Barut,   Müzeyyen Şevkin gibi isimlerde merkez ilçe dışında ziyaretlerini zaman zaman gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinliyor.

Diğer partilerin milletvekilleri de aynı keza çalışmalarını merkez ve ilçelerde zaman zaman gerçekleştiriyor. Sadece milletvekilleri değil siyasi partilerin il ve ilçe başkanlar ve meclis üyeleri dahi kendilerince programlar yapıp çalışmalar yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.