TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şok uygulamalarda kalem suikast silahı yakalandı

Adana’da gerçekleştirilen haftalık şok uygulamalarda 1 adet kalem suikast silahı olmak üzere toplam 85 silah ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2022 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2022 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şok uygulamalarda kalem suikast silahı yakalandı

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana’da gerçekleştirilen haftalık şok uygulamalarda 1 adet kalem suikast silahı olmak üzere toplam 85 silah ele geçirildi.

Kentin genel güvenliği ve asayişin temini açısından uygulanan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah, çeşitli suçlardan aranması bulunan şahıs ve çalıntı araçlar ele geçirildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 24-30 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen şok uygulamalarda bu hafta çeşitli suçlardan aranması bulunan 365 kişi yakalandı.

Her hafta olduğu gibi bu haftada çok sayıda silah ele geçirildi. 1 adet kalem suikast silahı olmak üzere, 49 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatlı tabanca, 19 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet sursatlı tüfek, 13 adet kurusıkı tabanca ile 1078 adet fişek ve 183 adet kartuş ele geçirildi.

Bu hafta yine çok sayıda çalıntı araç ele geçirildi. Uygulamalarda 3 adet çalıntı otomobil, 2 adet change araç, 5 adet şasisi kazınmış araç, 16 adet çalıntı motosiklet ve 2 adet çalıntı elektrikli bisiklet olmak üzere toplam 28 adet çalıntı araç yakalandı.

Ayrıca 7 işyerine yasadışı kumar ve bahis oynatmaktan yasal işlem yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.