TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokak esnafları destek bekliyor

Adana Sokak Satıcıları Derneği Başkanı Hasan Saylan, mevsimsel ürün satıcıları ve simitçiler için hayata geçirilen modern tablaların tüm kent geneline yayılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sokak esnafları destek bekliyor

Bayram BULUT/ÖZEL HABER

Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Başkan Hasan Saylan, kendilerinin projelerinin olduğunu ve bu projeleri zaman zaman belediyelerle paylaştıklarını aktardı. Dernek olarak hem dernek üyesi satıcılar, hem de kent için çalışmalar yürütmeye devam ettiklerini belirten Saylan, “Bu güzel kentimiz için dernek olarak yapmış olduğumuz mücadele neticesinde mevsimsel ürün satıcılarımız için Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu proje toplumda olumlu ve güzel tepkiler aldı” dedi.

Kentin yöneticilerine çağrıda bulunan Saylan, “Bu konuda başta Sayın Valimiz Süleyman Elban’a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Zeydan Karalar’a, ilçe belediye başkanlarımıza çağrımız şudur. Yıllardır çözülemeyen sorunlar için aynı masada buluşmak istiyoruz. Bu konuda Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay ufaktan da olsa bir adım atmaları bizi umutlandırıp, daha güzel çalışmalara teşvik etti. Tüm kent yöneticilerinden üyelerimiz için destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. >> 7’de

ADANA (İLKHABER) - Adana Sokak Satıcıları Derneği Başkanı Hasan Saylan, mevsimsel ürün satıcıları ve simitçiler için hayata geçirilen modern tablaların tüm kent geneline yayılmasını istedi.

Son dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi tarafından kent içerisinde mevsimsel ürün satıcılarına ve simit satıcılarına modern tablalar verilerek kent içerisinde hizmet etmeleri sağlandı. Bu yöntemle satıcılar kayıt altına alındı. Modern tablalarda belirlenen yerlerde satışlarını yapan satıcılar ile şimdilik kaldırım işgallerinin bir bölümünün önüne geçilmiş oldu. Adana Sokak Satıcıları Derneği ve belediyeler arasında yapılan çalışmalarla modernleşmenin ilk adımı atılırken, bu önemli çalışmadan tüm dernek üyelerinin yararlanması isteniyor.

PROJELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Adana Sokak Satıcıları Derneği Başkanı Hasan Saylan, kendilerinin projelerinin olduğunu ve bu projeleri zaman zaman belediyelerle paylaştıklarını aktardı. Dernek olarak hem dernek üyesi satıcılar, hem de kent için çalışmalar yürütmeye devam ettiklerini belirten Saylan, “Bu güzel kentimiz için dernek olarak yapmış olduğumuz mücadele neticesinde mevsimsel ürün satıcılarımız için Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu proje toplumda olumlu ve güzel tepkiler aldı” dedi.

OLUMLU TEPKİLER ALDIK

Bu olumlu tepkilerin ardından çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Saylan, “Buna benzer bu kentin vizyonuna görüntü olarak yakışan daha güzel çalışmalar için dernek olarak çok yoğun ve tempolu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız hem ekonomi anlamında, hem de sosyal haklar hakkında emekçilerimizi güçlendirip belediyelerimize geçmişte olduğumuz gibi katkı sağlamaktır. Özellikle Adana’mızı yöneten büyüklerimizle görüşüp, toplum yararına ve gülümseyen bir kent için Adana’mızın yöresel ve lezzet sokak satıcıları için örnek alınacak adımlar atacağız. Türkiye’ye Adana’mızı bu konuda tanıtacak projeler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

KENT YÖNETİCİLERİNE ÇAĞRI

Kentin yöneticilerine çağrıda bulunan Saylan, “Bu konuda başta Sayın Valimiz Süleyman Elban’a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Zeydan Karalar’a, ilçe belediye başkanlarımıza çağrımız şudur. Yıllardır çözülemeyen sorunlar için aynı masada buluşmak istiyoruz. Bu konuda Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay ufaktan da olsa bir adım atmaları bizi umutlandırıp, daha güzel çalışmalara teşvik etti. Kendilerine  teşekkür ederiz. Diğer ilçe belediye başkanlarımız için de görüşmeler talep edip ilçelerle ilgili farklı alanlarda projeler sunacağız. Tüm kent yöneticilerinden üyelerimiz için destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.