TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son hafta

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2023 18:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 12:59

Süper Lig, bugün oynanacak maçlarla sona eriyor. Yani koca bir sezon daha geride kaldı. Galatasaray şampiyon olurken, Ümraniye ilk düşen ekip oldu. İkinci düşecek ekip ise bugün oynanacak maçların sonucuna göre belli olacak.

Böylelikle sezon başında hummalı bir çalışma içerisine girip, planlamasını yapan ve başarılı olanlar istediğini elde ederken, yapamayanlar ise artık yeni sezona bakacak. Yani kimi sezon sonuyla beraber güldü, kimi üzüldü, kimi ise yeni sezona hedeflerini ekledi.

Burada tabi bizim için önemli olan kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor.. Ekibimiz geçtiğimiz sezon göre daha iyi bir sezon geçirdi. İlk 4’te olmayı iki hafta öncesinden garantilediler. Tebrik ediyoruz.

Şimdi ise Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak olan maçın sonucunu bekliyorlar. Eğer Fenerbahçe kupayı alırsa, Adana Demirspor’umuz Avrupa kupalarına katılma şansı elde edecek. Biz de canı gönülden öyle bir sonuç bekliyoruz.

Ekibimiz gerçekten bu sezon müthiş performans sergilediler. Lige ayrı bir renk getirip, ayrı bir keyif yaşattılar. Ülkemizin dört bir yanından sporseverler maçlarını keyifle izledi. Ve mümkün olduğunca maçlarını kaçırmamaya özen gösterdiler.

Bu, zaten bizleri de mutlu ediyor. Kentimizin ekibinin her yerde sevilmesi tabi ki bizlerin de hoşuna gidiyor. Bence önümüzdeki sezon daha iyi bir performans ile şampiyonluk adayı olacaklardır.

Evet! Bir sezonun daha sonuna geldik. Kimi için müthiş bir sezon, kimi için hüzünlü bir sezon geride kaldı. Önümüzdeki sezonun daha keyifli olması dileğiyle…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.