TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soner Çetin gençlerle buluştu

Adana Çukurova da Atatürk Yaşam Köyü içinde bulunan ders kafeleri ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sınava hazırlanan gençlerle sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Soner Çetin gençlerle buluştu

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER) –Adana Çukurova da Atatürk Yaşam Köyü içinde bulunan ders kafeleri ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sınava hazırlanan gençlerle sohbet etti.

Belediye psikologları tarafından sınav kaygısıyla baş etmenin yollarının anlatıldığı programda gençlerle buluşarak deneyimlerini paylaşan Başkan Soner Çetin, siyasetten spora öğrencilikte edindiği tüm konularda sorularını yanıtladı.

Adana Çukurova da Atatürk Yaşam Köyü içinde bulunan ders kafeleri ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye psikologları tarafından sınav kaygısıyla baş etmenin yollarının anlatıldığı programı takip etti. Ardından gençlerle sohbet eden Başkan Soner Çetin, öğrencilikte edindiği deneyimleri paylaştı.

Her öğrencinin mutlaka bir üniversite bitirmesi gerektiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Diliyorum ki hepiniz istediğiniz bölümlere girersiniz ve sevdiğiniz mesleği yaparsınız. Ama üniversite okumayı sadece meslek sahibi olmak olarak düşünmeyin. Üniversite okumak insan hayatına çok şey katan deyimler kazanmanızı da sağlar” dedi.

Başkan Soner Çetin, “Gençler ben siyasi bir aileden geldim ve siz gençlere de siyasetle ilgilenmenizi öneriyorum. Ayrıca iki tür siyasetçi vardır; birisi dağcı, diğeri paraşütçü. Dağcılar bilirsiniz büyük emekler vererek zirveye tırmanırlar. Bunlar gerçekten bulundukları yere hak ederek gelmişlerdir. Bir de paraşütçüler vardır. Bunlar kendilerine göre doğru zamanda bir uçağa binerler ve paraşütle zirveye konarlar. Yani hiçbir emek vermeden zirvede boy gösterirler. Aslolan dağcı olmaktır, emek vermektir” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.