TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soner Çetin oyunu kullandı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve eşi Ayşe Çetin 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullanmak üzere Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’ne gitti ve oy kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2023 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2023 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Soner Çetin oyunu kullandı

AYDIN GÖKÇEOĞLU

ADANA (İLKHABER) – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve eşi Ayşe Çetin 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu kullanmak üzere Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi’ne gitti ve oy kullandı.

Başkan Soner Çetin, seçim ortamının çok sakin ve huzurlu olduğunu belirterek, tüm ülkede aynı ortamda seçimlerin yapılmasını diledi. Eşi Ayşe Çetin ile birlikte oyunu 1110 nolu sandıktan kullanan Başkan Soner Çetin, ardından seçim sandıklarını ziyaret ederek görevlilere kolay gelsin, vatandaşlara da seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Başkan Soner Çetin, “Bugün cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu yapılıyor. İlk turda milletimiz kararını verememişti. Bu turda iki adaydan biri cumhurbaşkanı olacak. Seçimler ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun. Bugün demokrasinin güzelliğini yaşıyoruz. Her vatandaşımız özgür bir şekilde demokratik tercihini yapıyor. Sonuç ne olursa olsun herkes saygı duymalı" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.