TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sorunları çözmek için aday oldum”

TÜRSAB Başkan Adayı Çiçek, Adana’da acente temsilcileri ile buluştu

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Sorunları çözmek  için aday oldum”

Emre EKİCİ

ADANA (İLKHABER) - Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi lideri ve TÜRSAB Başkan Adayı Tamer Çiçek, TÜRSAB’ın kangren sorunlarının bunduğunu belirterek, “Sorunların hepsini biliyoruz ve bu sorunları çözmek için adayız” dedi.

“Sektörün yıllardır kangrene dönüşmüş sorunları var” diyen Çiçek,  Mevcut yönetimin bunu çözmek yerine, yeni sorunlar yarattığını iddia ederek,  sorunların hepsini bildiklerini ve bu sorunları çözmek için aday olduklarını ifade etti.

Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi lideri ve TÜRSAB Başkan Adayı Tamer Çiçek, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Adana’da seyahat acentelerinin temsilcileriyle buluştu. TÜRSAB’ta kangren haline gelmiş sorunlar bulunduğunu ve bu sorunları çözmek için yola çıktıklarını söyledi.

TÜRSAB’ın tüm kamu kurumlarıyla işbirliği yapmaya mecbur olduğunu ifade eden Çiçek, “Yoksa çözüm olmaz? TÜRSAB’un mevcut başkanı gibi, devletle veya devleti yönetenlerle kavga ederek hiçbir şeyi çözemezsiniz. TÜRSAB kanununda değişiklik gerekiyor. Acentelerin menfaatine iyileştirici sonuçlar almak için müzakerelerin başlaması gerekiyor. Biz her zaman her kamu kurumuyla yan yana olmak zorundayız ve olacağız” diye konuştu.

TÜRSAB yönetimine geldiklerinde gerçekleştirecekleri gelir getiren projelerle kaynak yaratacaklarını ve en geç üç yıla kadar acentelerin aidatlarını azaltacaklarını belirten Çiçek, “İlerde yaratacağımız kaynaklarla acentelerin aidatını tamamen kaldırabiliriz” dedi.

Çiçek, görevlerinin acentelerin yükünü hafifletmek ve onların önünü açarak, kazanmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek, şeffaf bir yönetim uygulayarak acentelerden uzak değil, acentelerin yanında bir yönetim hedeflediklerini bildirdi. Çiçek, göreve geldiklerinde TÜRSAB’ı çağa  uygun hale dönüştüreceklerini bildirdi.
Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi olarak son üç ayı aşkın süredir yollarda olduklarını ve acentelerle birlikte olduklarını anlatan Çiçek, seçimlere kadar gitmedikleri şehir bırakmayacaklarını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.