Adana 01 FK’dan şehrin dinamiklerine destek çağrısı

Yeni sezonda 1. Lig hedefiyle yola çıkan Adana 01 FK, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten destek bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2025 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2025 07:47
Muhabir: SERHAT AKARSU
Adana 01 FK’dan şehrin dinamiklerine destek çağrısı

2.Futbol Ligi Beyaz Grupta şampiyonluk hedefleyen Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi birinci lig yolunda AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'den destek bekliyor. Sarı-Siyahlı ekibin Genel Sekreteri Mustafa Eren, kulüp olarak yeni sezonda AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'i yeni sezonda yanlarında görmek istediklerini belirterek, “Şehrimizin takımı için hep birlikte el ele verelim” dedi.

“Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkalım”

Ömer Çelik'in destek ve katkıları ile takımlarının gücüne güç katmasını amaçladıklarını dile getiren Genel Sekreter Mustafa Eren şunları söyledi: "Lig öncesi Ali Hoşfikirer Stadı içi reklam panolarından kulübümüze ciddi gelirler bekliyoruz. Bu konuda AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, takımımıza katkıda bulunursa çok mutlu oluruz. ıymetli AK Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik’de şehrimizin halkın takımı olan Adana 01 FK'ya desteklerini bekliyoruz."

“Yeni sezon için her şey hazır”

Bekir İrtegün'ün önderliğinde takımlarının yeni sezonda en iyi şekilde motive olduğuna dikkat çeken Eren, "Yaptığımız transferlerle takımımızın gücüne güç kattık. Takım olarak her şeyimizle yeni sezona odaklandık. Engelleri bir, bir aşarak, takımımızı birinci lige taşımakta kararlıyız. Bu sezon ciddi transferlere imza attık. Kaliteli futbolcularla beraber yolun sonunda şampiyon olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.