TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da futbol şöleni: İki maç, aynı gün, aynı stadyumda nasıl oynanacak?

12 Mayıs 2024 Pazar günü, Adana futbolseverleri unutulmaz bir günü bekliyor! Adana Demirspor - Gaziantep FK ve Adanaspor - Bandırmaspor karşılaşmaları, aynı gün Yeni Adana Stadyumu'nda gerçekleşecek. TFF Süper Lig ve 1. Lig programlarına göre her iki karşılaşmanın aynı gün aynı stadyumda oynanacak olması ise kafaları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:26
Kaynak: SERHAT AKARSU
Adana'da futbol şöleni: İki maç, aynı gün, aynı stadyumda nasıl oynanacak?

12 Mayıs 2024 Pazar günü Adana futbolseverleri unutulmaz bir güne hazır olsun! İki Adana takımı, Adana Demirspor ve Adanaspor, aynı gün Yeni Adana Stadyumunda sahaya çıkacak ve heyecan dolu karşılaşmalara imza atacak.

Saat 19:00'da Adana Demirspor, Gaziantep FK, ile karşı karşıya gelecek. Bu dev derbi, Adanalı futbolseverler tarafından büyük bir coşkuyla bekleniyor.

Aynı gün, ise Adanaspor, Bandırmaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın da heyecanı bir hayli yüksek olacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor'un ligde kalması, son haftada oynayacağı Teksüt Bandırma Spor karşılaşmasına bağlı.

Adana'da futbol şöleni İki maç, aynı gün, aynı stadyumda! 2

PEKİ İKİ MAÇ AYNI GÜN, AYNI STADYUMDA NASIL OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Adana Demirspor - Gaziantep FK maçının saat 19:00'da başlayacağı kesinleşti. Adanaspor'un ise Bandırmaspor ile saat kaçta oynayacağı henüz belli değil. Maçla ilgili net bilgiler ve olası bir program değişikliğinin TFF ve kulüpler tarafından önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.