Adana Demirspor’da 32. hafta mesaisi başladı

TFF Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak olan Adana Demirspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına başladı. Eksi 51 puanda olan ve küme düşmesi kesinleşen mavi-lacivertli ekip, sezonun kalan bölümünde mücadeleyi sürdürmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2026 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2026 10:44
Muhabir: ALİ GÜRELİ
Adana Demirspor’da 32. hafta mesaisi başladı

Adana Demirspor, TFF Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında sahasında Keçiörengücü ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde teknik heyet gözetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle start aldı. Daha sonra pas çalışmaları ve dar alanda top kapma organizasyonlarıyla devam eden idman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Oyuncuların antrenman boyunca istekli ve tempolu görüntüsü dikkat çekerken, teknik ekibin özellikle savunma ve geçiş oyunları üzerinde durduğu öğrenildi.

Sezon boyunca yaşadığı puan kayıplarıyla zor bir süreçten geçen mavi-lacivertli ekip, eksi 51 puanda bulunması nedeniyle ligin bitimine haftalar kala matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen ilk takımlardan biri oldu. Bu gelişmeye rağmen takımın kalan haftalarda sahaya çıkıp mücadele etmeye devam edeceği belirtildi.

Teknik direktör Kubilayhan Yücel, “Bulunduğumuz durumun farkındayız. Küme düşmemiz kesinleşti ancak profesyonellik gereği sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Oyuncularımızın motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyoruz. Keçiörengücü maçında da sahaya kazanmak için çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.